Keikat Bomballa keväällä 2018

Loading...

Break Sokos Hotel Bomba

Ainutlaatuinen elämys

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Break Sokos Hotel Bomban tiloja ja palveluita on uudistettu vuosina 2016-2017 laajasti ja nyt haluaisimme saada Sinutkin vieraaksemme.
Miten Sinä haluaisit meillä akkujasi ladata?

NAUTISKELE
Täysin uudistuneen Spa Bomban altailla ja saunoissa on ihana hemmotella itseään. Karjalaista luontoa ja kalevalaista mystiikkaa henkivät yksityiskohdat kylpylässä ihastuttavat. Kylmä ja kuuma kohtaavat mielenkiintoisesti toisensa ja upea maisema Pieliselle kruunaa nautinnon. Kylpylän yhteydessä toimiva Trattoria Pielinen on rento, sielultaan italialainen ravintola, jossa nautit tuoreista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Karjalainen ruokakulttuuri elää vahvana ja tässä päivässä ravintola Bomballa, suuressa hirsisessä Bomban talossa, karjalaiskylämme keskipisteessä.

INSPIROIDU
Tee kävelylenkki Bomban karjalaiskylän alueella ja tutustu rakennusten hienoihin yksityiskohtiin. Kävele hiljentymisen polkua pitkin ortodoksiselle tsasounalle ja vaikutu. "Aiga mänöö arvellessa, päivä piädä kiännellessä" – onko karjalan kieli sinulle tuttua? Bomballa siihen et voi olla törmäämättä. Bomban kesäteatteri on erottamaton osa kesäämme ja sydäntalvella ihastuttavat Nurmeksen Joulumusiikin konsertit. Hyvään oloon ja itsensä kehittämiseen syventyvissä Uumen –tapahtumissamme ravitaan sekä kehoa että mieltä.

 

RENTOUDU
Luonto ja liikunta ovat meillä aina läsnä ja lähellä. Hiihtoladut ja lenkkeilymaastot kutsuvat heti ulko-ovelta. Ensilumenlatu varmistaa hiihtokauden avauksen hyvissä ajoin syystalvella. Golf, minigolf vai frisbeegolf, mikä on suosikkilajisi? Meillä voit rentoutua kaikkien kolmen parissa. Minigolf ja frisbeegolf-radat ovat hotellin pihapiirissä, 9-reikäinen Pielis-Golf noin kilometrin päässä Pielisen rantamaisemissa. Kesäisin Bomban kesätorilla kohtaavat paikalliset ja matkailijat leppoisassa tunnelmassa. Kylpylän hoito-osastolla sinua hoidetaan ja hemmotellaan osaavien ammattilaisten voimin ja kylpylän saunamaailma ja allasosasto on kuin tehty päivän touhuista rentoutumiseen.

ANNA PALAA
Miten olisi vauhdikas moottorikelkkasafari tai vesijettiajelu Pielisellä? Alueen monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta on ammattilaisten käsissä ja ympärivuotista. Vauhdikasta menoa ja iloista meininkiä on tarjolla myös teematapahtumissamme ympäri vuoden. Bomban Talo ulkoalueineen tarjoaa tapahtumille ainutlaatuiset puitteet ja kun juhlat pääsevät käynttiin, on ilo irti karjalaiseen tapaan !

Break Sokos Hotel Bomba
Suojärvenkatu 1, Nurmes
Puh. +358 10 7830 450