Karu Survivalin puolen päivän luontoretki

Tuuli humisee puissa ja savun tuoksu leijailee tulisijasta. Läheisen vesistön vesi kimmeltää auringossa. Koe, miltä maistuu itse avotulella leivottu, tuore leipä. Opi tunnistamaan ja keräämään yleisimpiä, vuodenajan mukaisia yrttejä ja luonnon antimia suomalaisesta metsästä. Opit myös, mitä saat kerätä metsästä ja tarvitsetko keräämiseen lupaa.

Valmistamme avotulella lämpimän aterian laadukkaista, paikallisista raaka-aineista. Hyödynnämme kokkauksessa metsän antimia mahdollisuuksien mukaan. Sateisen päivän sattuessa on mukava touhuta suuren kodan suojissa ja kuunnella sateen ropinaa. Vietä opettavainen ja herkullinen puolen päivän kurssi asiantuntevan oppaan opastuksessa. Kurssi sopii myös perheille. Kurssipaikalla on puucee.

PROOF_2017_08_Capture_IMG_3329.jpg

Lähtöpäivät:

  • ma 2.6.
  • ma 16.6.
  • ma 2.7.
  • ma 16.7.
  • ma 30.7.
  • ma 6.8.

Hinta: 75 € / hlö (aikuiset) ja 45 € lapset (10-13 v.). Retki soveltuu yli 10 -vuotiaille. Kesto 5 tuntia. Hinta sisältää kuljetuksen lähtöpaikalta (Uuron ABC, Kontiolahti), ohjelmassa mainitut ruokailut ja oppaan palvelut. Ryhmän koko: 4-8 hlöä. HUOM! Varaathan retken kolme päivää aiemmin. 

Voit varata retken verkkokaupastamme:
https://www.visitkarelia.fi/en/Articles/In-to-the-wild-herps-and-openfire-cooking-half-day-trip

tai palvelun tuottajalta:

Karu Survival
mikko@karusurvival.com
puh. 044 510 0879
www.karusurvival.com