_D0A8482-horz.jpg

Majatalosta_majataloon_KARJALA_LOGO_pysty.png

Tervetuloa meille

Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Arvostamme luontoa. Haluamme tehdä retkistä ja lomista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Päätöksissä otetaan huomioon ympäristölle aiheutuvia haittoja. Tällaisia periaatteita ovat esimerkiksi: julkisten kulkuneuvojen käyttö, paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen; sieniretki, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee. Majatalotuotteiden yhteinen tuotemerkkimme on Majatalosta majataloon -retket.

Majatalot

Nurmes

Majatalo Pihlajapuu sijaitsee Nurmeksen Salmenkylässä.
Majantalon omistaa Äksyt Ämmät eli Minna Murtonen (ei tosin oikeasti äksy lainkaan.) "Sydäntäni lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teen paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja nautin itsekin luonnossa liikkumisesta." Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 3. majatalo.
Tutustu majataloon: www.aksytammat.fi


Majatalo Männikkölän Pirtti sijaitsee kauniilla paikalla Pielisen rannalla reilu 10 km Nurmeksen keskustasta. Majatalon Ritva emäntä on kuuluisa karjalanpiirakoistaan. Hän leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 4. majatalo. Tutustu majataloon: www.mannikkolanpirtti.com

Valtimo

Majatalo Puukarin Pysäkki sijaitsee Valtimon Puukarissa. Majatalo on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 1. majatalo. Tutustu majataloon: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat sijaitsee Valtimon Karhunpään kylässä. Laitalan Lomat on suosittu juhlien viettopaikka. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 2. majatalo.
Tutustu majataloon: www.laitalanlomat.com

#majatalostamajataloon