Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Café & Bar Kauppaneuvoksen Kapsäkki avattu Joensuun lentoasemalle

Taito Pohjois-Karjala ry on avannut uuden kahvilan Joensuun lentoasemalle. Café & Bar Kauppaneuvoksen Kapsäkin valtteja ovat muun muassa aito palvelu ja vieraanvaraisuus.

Kauppaneuvoksen Kapsäkissä voit maistella erilaisia kotileivonnaisia ja karjalaisia perinneherkkuja.
Kahvila tarjoaa kiireettömän aistinautinnon upeassa ympäristössä. Matkustajien käytössä on vanhan ajan tunnelmallinen, kaikille avoin Kauppaneuvoksen VIP lounge, nykyaikaiset työskentelytilat, näyttely-pergola ja lapsille ihastuttava leikkitila. Näyttely-pergolassa on vaihtuvat näyttelyt, joissa on esillä oman maakunnan käsityöläisten ja taiteilijoiden töitä.

– Haluamme luoda Joensuun lentoasemalle matkalaisille portin Pohjois-Karjalaan. Kahvilassa voit viettää leppoisan hengähdyshetken, jonka tunnelman kruunaa konstailemattoman aito palvelu ja vieraanvaraisuus kertoo Taito Pohjois-Karjalan toiminnanjohtaja Tuija Tekin.

Kahvila on auki lentojen aikaan ja se tarjoaa herkkuja sekä makuja Pohjois-Karjalasta.
Helppoa matkustamista kotikentältä

Matkustajamäärä Finavian Joensuun lentoasemalla vuonna 2017 oli 119 714 matkustajaa. Lentoasema palvelee niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustusta. Joensuusta lähtee arkipäivisin viisi lentoa Helsinkiin ja viikonloppuisin kolme vuoroa molempina päivinä.

– Suorat lomalennot syksyisin ja keväisin esimerkiksi Välimeren maihin ovat olleet erittäin suosittuja. On helppoa lähteä matkaan omalta tutulta kotikentältä, sanoo lentoaseman päällikkö Auli Koistinen Finaviasta.
Joensuun lentoaseman terminaalitiloja uudistettiin vuonna 2015.

– Meille on tärkeää, että asiakas viihtyy lentoasemallamme ja kokee olonsa tervetulleeksi Pohjois-Karjalaan. Haluamme myös luoda lämpimän ja välittömän ilmapiirin. Tämän kaiken saamme toteutumaan uuden yhteistyön myötä, Koistinen kertoo.