Kausi alkaa jo toukokuussa!

Joensuussa ja Ruunaalla - kesä 2018

Alun perin Hawaiilta alkunsa saanut SUP-lautailu rantautui Joensuuhun vuonna 2014, jolloin Arctic Trainers järjesti ensimmäiset melontaretket kaupunkia halkovalla Pielisjoella. SUP-lautailu (SUP = Stand Up Paddling) on hauska ja helposti opittava vesiliikuntalaji, jossa melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään ympäristö hieman uudenlaisesta näkökulmasta. Suppailu on oivallista koko kehon liikuntaa ja laji soveltuu rentoon vesillä hengailuun, kovatempoiseen kuntoiluun kuin pitkän matkan melontaretkille.

Kokeneen oppaan johdolla ja sopivalla varustuksella SUP-laudalla voi myös laskea koskia ja Joensuun Itäkoski sekä Ruunaan kosket tarjoavatkin extreme-kokemuksia janoavalle hienot puitteet koskisuppailuun

Paras tapa SUP-lautailun aloittamiseen on alkeisretki, jolla opitaan kaikki tärkeimmät taidot laudan käsittelyyn erilaisissa tilanteissa. Kun perusteet ovat hallussa voi harrastusta jatkaa vaikkapa vuokraamalla laudan omaan käyttöön tai osallistumalla vaativimmille retkille. Joensuulainen Arctic Trainers järjestää SUP-lautailuretkiä monenlaiseen makuun.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme onnistumisen ja uuden oppimisen elämyksiä, oli hän sitten ensikertalainen tai jo kokenut vesilläliikkuja. Hyvällä pelisilmällä varustetut ohjaajamme pitävät huolen, että jokainen SUP-retki on osallistujalleen ainutkertainen elämys, josta ei hauskanpitoa puutu. Turvallisuudesta emme kuitenkaan koskaan tingi.

Löydät Sup-lautaretket aikatauluineen täältä. Varaa omasi!