Pohjois-Karjalan kesä on täynnä ohjelmaa

Maanantaina melomaan, pyöräilyä päivittäin, lastenseikkailuja lauantaisin ja sunnuntaina soutamaan. Monipuolinen tarjonta takaa valittavaa jokaiseen makuun ja useat aktiviteeteista onkin helppo varata suoraan verkosta. Kulttuuria, luontoa, vauhtia ja iloisia hetkiä kattavasti koottuna yhteen paikkaan.

Tutustu eri alueiden ohjelmatarjontaan ja nauti elämyksien kesästä! Seuraathan tapahtumajärjestäjien tiedottamista tapahtumien toteutumisesta ja turvallisuusohjeista.

Bomban viikko-ohjelma

Bombalta ja Nurmeksen alueelta löytyy kesätekemistä kaikenikäisille. Kiinnostaisiko nauttia kesäillasta veneretkellä, tutustua paikallisiin museoihin tai kenties kokeilla perinteisten karjalanpiirakoiden tekoa? Haluaisitko nautiskella elämyspiknikillä tai tarkkailla villieläinten elämää yöttömässä yössä?  Tarjonnasta löytyy myös erilaisia melonta- ja pyöräilyretkiä joka lähtöön.

Lue lisää Bomban viikko-ohjelmista

Kontiolahden viikko-ohjelma

Mitä kaikkea Kontiolahden ampumahiihtostadionilla tapahtuu kesän aikana? Millainen on Karelia Golfin kesä?  Myös navettakonsertit, kotiseutumuseot ja M/S Tuulan risteilyt toivottavat sinut tervetulleeksi Kontiolahdelle. Kurkista tarkemmat tiedot viikko-ohjelmasta!

Kontiolahdella tapahtuu

Kolin viikko-ohjelma

Kolin kesä on täynnä tekemistä! Esimerkiksi joka tiistai ja torstai järjestetään koko perheen Kolin kesätori, joka on täynnä iloista mieltä ja vaihtuvia ohjelmia. Ehkäpä osallistut vanhan ajan heinätalkoisiin tai lähdet Paimentuvalta ratsastusretkelle kansallismaisemiin?

Kolin kesä

Keski-Karjalan viikko-ohjelma

Miltä kuulostaisi melontaretki Suomen ja Venäjän rajavyöhykkeelle? Vai kiinnostaisiko lähteä kuuntelemaan tarinoita Puruveden alueen historiasta risteilyn muodossa? Aktiviteetteja löytyy myös maalta mm. ratsastuksen ja lentopallon merkeissä. Tutustu viikko-ohjelmaan tarkemmin ja lähde kohti Sydänkarjalaa.

Lue lisää Sydänkarjalan viikko-ohjelmista

Ilomantsin viikko-ohjelma

Lähde Ilomantsiin kuuntelemaan kanteleen helkyntää Parppeinvaaralle ja nauti karjalaisesta kulttuurista kaikin aistein. Itärajalla Ilomantsissa viikko-ohjelma on täynnä karjalaisuutta, historiaa ja luontoelämyksiä. Mutta mitä mahtaakaan tapahtua Möhkön ruukin sepän pajalla Suomen itäisimmässä kylässä?

Ilomantsin viikko-ohjelmat