KotisivuYrityksille
Yritysten sijoittautumispalvelut
ylakuva_yrittaja.jpg
Kokoustilarekisteri
Hae Pohjois-Karjalan kokoustiloja kunnan, henkilömäärän sekä kokouspaikan mukaan:
 
» Kokoustilarekisteri
Ajankohtaista

Kuva1.jpg

 

Pohjois-Karjalan yritykset taas yhteisvoimin Alihankinta 2013 -messuilla


Kun alihankintamessut näkivät päivänvalon ensimmäisen kerran 25 vuotta sitten, olivat Pohjois-Karjalan yritykset mukana messuilla heti ensimmäisten joukossa. Myös tämän vuoden syyskuussa noin 30 pohjoiskarjalaisen yrityksen joukko pakkautuu taas autoihin ja hurauttaa Tampereelle. Perillä markkinoidaan ja myydään yritysten osaamista, niin tuotteita kuin palvelujakin, kolmen päivän ajan paraatipaikalla A-hallin sisäänkäynnin tuntumassa. 

Pohjois-Karjalan yhteisosastolla mukana olevat yritykset löydät täältä.  

Tapaamisiin Tampereella 24.–26.9. Alihankinta 2013 -messuilla!
Tie auki taivasta myöten
Pohjois-Karjala on oiva sijaintipaikka yritykselle, jonka tavoitteet ovat korkealla. Pääkaupunkiseudulle on nopeat ja mukavat yhteydet lentäen tai junalla. Lento Helsingistä Joensuuhun kestää vain tunnin ja Pendolinon kyydissä matka taittuu runsaassa neljässä tunnissa. Päivittäisiä lentovuoroja on arkisin viisi ja viikonloppuisin neljä.

Pohjois-Karjalan sijainti on erinomainen idänkaupan tarpeita ajatellen. Niiralan kansainvälinen rajanylityspaikka tarjoaa ensiluokkaiset logistiikkapalvelut niin viennin kuin tuonnin tarpeisiin. Tavaraliikennettä palvelee myös Joensuun vilkas syväsatama, johon on hyvät yhteydet sekä maantietä pitkin että rautateitse. Ulkomaankauppaa tukevat satamassa tulli- ja vapaavarastot sekä tehokkaat purku-, lastaus- ja varastointitoiminnot. Niiden ansiosta Joensuu on erinomainen valinta kauttakulkuliikenteen välisatamaksi - laivarahti kulkee tarvittaessa aina Mustallemerelle ja Keski-Eurooppaan asti

Asiantuntijat palvelevat

Asiantuntevaa ja yrittäjän tarpeet oivaltavaa neuvontaa on tarjolla niin alkavalle kuin kasvavalle yritykselle. Seutukuntien kehittämiskeskusten tuella löydät ratkaisut niin yritysrahoitukseen ja toimitilatarpeisiin kuin vaikka kansainvälisen toiminnan kehittämiseen. Vahvan perustan menestykselliseen liiketoimintaan tarjoaa myös verkostoituminen maakunnan muiden eteenpäin katsovien yritysten kanssa.

kone_deere.jpg
Maakunnan elinkeinoelämän vahvuuksia ovat sen monipuolinen rakenne ja yhteistyö eri toimijoiden kesken. Teollisista toimialoista vahvimpia ovat metsä- ja puuteollisuus, muovi- ja metalliteollisuus, kiveen ja kaivannaisiin sekä niiden jalostukseen liittyvä teollisuus ja elintarviketuotanto. Voimakkaassa kasvussa ovat myös lukuisat palvelualat, joista Pohjois-Karjalassa panostetaan erityisesti matkailuun, ICT-alaan, kulttuuriin ja hyvinvointipalveluihin.

JOSEK Oy

Joensuun seudun kehitysyhtiö JOSEK Oy palvelee monipuolisesti niin Joensuun seudulla toimivia yrittäjiä kuin alueelle sijoittumista suunnittelevia yrityksiä ja yhteisöjä. » Josekin verkkopalvelu

KETI oy

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö KETI Oy on Kesälahden, Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven alueen yritysten yhteistyö- ja kehittäjäkumppani.» Ketin verkkopalvelu

PIKES Oy

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy tekee asiantuntevaa yritysneuvontaa Lieksan, Nurmeksen ja Valtimon alueella.
» Pikesin verkkopalvelu

Lue lisää Pohjois-Karjalan tarjoamista mahdollisuuksista: