Tuote_klikkaa.PNG


Etsitkö tietoa luontokohteista?

Keski-Karjala on tunnettu kauniista ja monipuolisesta luonnostaan. Alue kuuluu Laatokan lehtovyöhykkeen reunamiin, mikä näkyy alueen luonnossa. Moniaiset vesistöt ja kumpuilevat vaarat värittävät maisemaa. Alueella on upeat mahdollisuudet veneilyyn, kalastamiseen, harvinaisten kasvien ja lintujen bongaamiseen sekä yleiseen luonnossa retkeilyyn.

Luontokohteet.JPG Vierasvenesatamat.jpg Uimarannat2.jpg Luontopolut.jpg


Aktiteetteja kesällä ja talvella

Talviajan aktiviteetteja ovat esimerkiksi moottorikelkkailu, lumikenkäretket, avantouinti, pilkkiminen ja hiihto. Kesällä aktiviteetteihin kuuluu myös retkeily, kalastus, melonta, pyöräily, ratsastus, erilaiset kulttuuritapahtumat sekä marjastus ja sienestys.

Majoitus- ja ohjelmapalveluvaraukset teet helpoiten kääntymällä suoraan Karelia Expertin myyntipalvelun puoleen. Varaa mieluinen majoitus ja tule nauttimaan ajasta ja tilasta Keski-Karjalaan!

Karelia Expert Matkailupalvelu
0400 606 946 | keski-karjala@visitkarelia.fi

Suunnitteletko matkaa Venäjälle?

Tohmajärven Niiralassa sijaitsee yksi Suomen vilkkaimmista rajanylityspaikoista. Raja-asema on avoinna ympäri vuorokauden. Niiralasta on noin tunnin ajomatka Sortavalaan ja Vanha Valamoon on mahdollista tehdä päiväretkiä Suomen puolelta. Haluatko kuulla lisää?

KLIKKAA TÄSTÄ!
Niirala.jpg
Ajankohtaista Keski-Karjalassa
Keski-Karjalan kunnatKitee_painike_VisitKarelia.JPG
 
  Uusi Kitee on Keski-Karjalan vetovoimainen pikkukaupunki.  Kiteellä on noin 12 000 asukasta. Kaupunki on tunnettu etenkin metallimusiikista ja moottoriurheilusta. Kesälahti ja Kitee yhdistyivät vuoden 2013 alussa. Kesälahti sijaitsee kahden suurvesistön, Puruveden ja Pyhäjärven välissä. Kesälahden alue on tunnettu myös muikuista, metallista ja mansikoista.

Raakkyla_painike_visitkarelia.JPG    Rääkkylässä on saaristolaiskunnan tunnelmaa, onhan kunnan pinta-alasta kolmasosa vettä. Asukkaita on noin 2500. Rääkkylässä järjestetään vuosittain kansanmusiikkifestivaali Kihaus Folk.

Tohmajarvi_painike_Visitkarelia.JPG    Tohmajärvi on Keski-Karjalan kansainvälinen kulttuuripitäjä. Asukkaita kunnassa on noin 5000. Värtsilässä sijaitseva Niirala on EU:n itäisin maaraja-asema. Rajan ylittäviä matkustajia on vuosittain yli miljoona.
Ota yhteyttä Keski-Karjalan toimistoomme!


Yhteistyössä mukana:
Keti_logo_ja_kuvio_vari.JPG

Keski-Karjalan matkailuesite