KotisivuTutustu
Lomaile Pohjois-Karjalassa
VisitKarelia.fi kokoaa yhteen koko Pohjois-Karjalan matkailupalvelutarjonnan. Meiltä saat juuri sellaisen Pohjois-Karjalan loman, seikkailun tai kohteen kuin haluat. Ota ensimmäinen askel Pohjois-Karjalaan ja tutustu iloiseen maakuntaamme!
 
tutustu_h22px.jpg
Maakunnan matkailun infotieto. Tutkaile palveluita ja alueen kuntia, katsele, klikkaile, tutustu ja tuumaile. Miten olisi kanoottireissulle tai vaikka patikoimaan? Vai sittenkin kylpylään loikoilemaan...
  osta_h22px.jpg
Valitse ja varaa omat elämyksesi Pohjois-Karjalan matkalle. Oletpa liikkeellä itsekseen, ryhmän kanssa tai yrityksesi vieraiden seurana, löydät valmiit tuotteet helpottamaan suunnittelua.


palveluhakemisto.jpg

tapahtumakalenteri3.jpg

esitekirjasto.jpg

VUOKRAMÖKIT

mökkiloma pohjois-karjalassa!

Pohjois-Karjala tarjoaa sekä luonnonrauhaa että tekemistä aktiivisemmallekin lomailijalle. Varaa lomamökki tukikohdaksesi ja  tutustu mökiltä käsin Pohjois-Karjalan tarjontaan!

Varaa mökkilomasi ajoissa - koko viikoksi tai vaikkapa lyhytloma viikonlopuksi! Osalla Kolin mökeistä ja huoneistoista  viikkoa lyhyemmät ajat onnistuvat myös kesäajalla.

 
Varaukset: puh. 0400 239 619
bookings@visitkarelia.fi

» Siirry lomamökkien varausjärjestelmään
 200041b. summer cottage at Purnuniemi.jpgmökkikuva 210x140.jpg


Ajankohtaista
8.4.2014
Jokamiesluokan EVK-SM -kilpailut elokuussa Kiteellä Vauhtia, tiukkoja tilanteita ja karjalaista hyvää kisatunnelmaa koetaan elokuun puolenvälin taitteessa Kiteellä, kun Keski-Karjalan UA ry (K-KUA) järjestää Kiteen Aimon JM-radalla jokamiesluokan etuveto-kardaaniautojen (EVK) suomenmestaruuskilpailut 16.-17.8.2014.
26.3.2014
Piiroo 2030- kilpailu Ilomantsin sijainti Raja- ja Pohjois-Karjalassa on tuonut pitäjän ruokaperinteeseen vaikutteita molemmista suunnista. Ilomantsissa onkin Pohjois-Karjalan rikkain piirooperinne. Paikallisen ruokaperinteen juhla Piiroovestivaali järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 19.7.2014 Ilomantsin Parppeinvaaralla. Piiroovestivaalin järjestävät Parppeinvaaran Runokylän toimijat Ilomantsin Museosäätiö ja Ravintola Parppeinpirtti sekä Ilomantsin Marttayhdistykset.
13.1.2014
Matkailusektori valmistautuu viisumivapauteen ENSIMMÄINEN SUOMALAIS-VENÄLÄINEN MATKAILUPORTAALI AVATAAN
Matka 2014 –messuilla julkaistava VisitKarelia-palvelu yhdistää Suomen ja Venäjän matkailutarjonnan rajan molemmin puolin. Palvelu ennakoi viisumivapautta sekä muutaman päivän matkojen vahvaa lisääntymistä Venäjän ja Suomen välillä.
Blogi
Poimi loman parhaat tarjoukset
Varaa lomamökkisi suoraaan verkosta!
Vuokramökkeily on helppoa lomanviettoa. Varaa omasi jo tänään!

Erämökki, latumökki, kelkkamökki, rinnemökki, rantamökki… Vaihtoehtoja löytyy eivätkä hinnat huimaa päätä!

Koko perheen lomaviikko mökillä
alk. 325 €/viikko

Varaukset: puh. 0400 239 619
bookings@visitkarelia.fi
Oletko kartalla?
Kartta_Pkarjala.png        
Näytä North Karelia suuremmalla kartalla