KotisivuOstaKongressipalvelut
KONGRESSIPALVELUT


Siellä missä ihmiset kohtaavat ja tieto liikkuu rajojen yli

 
Karelia Expert kongressipalvelu tarjoaa asiantuntevaa palvelua kansainvälisten ja kansallisten kongressien, symposiumien, seminaarien ja näyttelyjen järjestämisessä.

Pohjois-Karjala paikkana Suomen ja EU:n itärajalla mahdollistaa monet upeat elämykset ja mieleenpainuvat kokemukset. Joensuu on viihtyisä ja vilkas yliopistokaupunki, jota ympäröi koskematon luonto ja kauniit maisemat, ja sen ympäristö tarjoaa tapahtumien vieraille monia unohtumattomia kokemuksia.

Kokous- ja kongressipalvelut ja kongressimarkkinointi on toiminut Joensuussa kymmenen vuoden ajan. Näiden vuosien aikana järjestimme yli 70 onnistunutta kongressia. Osallistujia on ollut tapahtumissa yli 13 000. Asiantunteva tiimimme on työskennellyt ja saanut kokemusta kongressialalla jo vuosia. Palvelumme on kehittynyt ja uudistunut kaikkien kokemuksien myötä.

 
Karelia Expert kongressipalvelu

  • merkitsee rautaista ammattitaitoa, joustavaa suhdetoimintaa, monipuolista kielitaitoa, kulttuurinen tuntemusta ja työniloa.
  • mahdollistaa kongressin onnistumisen ja vapauttaa varsinaisen järjestäjätahon keskittymään rauhallisin mielin itse asiaan.
  • hyödyntää työssään tietokoneliikenneyhteyksiä ja uusinta tietotekniikkaa, johon kuuluu mm. kongressihallintaohjelma.
  • tekee yhteistyötä eri alojen yritysten ja julkisen sektorin kanssa taatakseen asiakkailleen monipuoliset palvelut.
  • hallitsee erilaisten tapahtumien järjestämisen alusta loppuun.


Teemme tilaisuuden järjestämisen asiakkaallemme helpoksi. Asiantunteva työyksikkömme takaa, että tapahtuma onnistuu järjestelyjen osalta sekä teknisesti että elämyksellisesti.
Lue lisää