KotisivuOpiskeluTarinatRokumentti goes Black Magic
Rokumentti goes Black Magic
Suomen suurin musiikkielokuvatapahtuma on tänä vuonna mustaakin mustempi. Tuottajalla on painavat perustelut teeman valintaan.
- Haluamme ottaa kantaa rasistiseksi ympäri Suomea käyvään maahanmuuttokeskusteluun. Black magic -teeman bonuksena on, että musta musa on lisäksi ihan helkkarin hyvää, Petri Varis kertoo.
rokumentti_carter4.jpg
Tänäkin vuonna klassikkojen ja harvinaisten helmien lisäksi mukana on kaksi odotettua Suomen ensi-iltaa, Michael Rapaportin esikoisohjaus Beats, Rhymes & Life ja Adam Bhala Loughin The Carter.

- Muualla ällistellään, miten täällä ”jumalan selän takana” voi olla näin kovatasoista ohjelmistoa, Varis sanoo ylpeänä.

Lukuisista live-keikoista vastaavat monien muiden ohella kanadalainen rockryhmä Danko Jones, hip hop -komeetta Gracias ja Happoradio.

Vinkki untuvikolle

- Jos huomaat ohjelmistossa jotain, minkä ehdottomasti haluat nähdä, osta lippu etukäteen. Ne loppuvat nopeasti, sillä salit ovat loppujen lopuksi suhteellisen pieniä ja monista leffoista on vain yksi esitys, tuottaja vinkkaa. Lipunmyynti käynnistyy 31. lokakuuta.

Rokumentti-tapahtuma Joensuussa 16.–20. marraskuuta. Luvassa peräti 50 elokuvaa ja useita klubikeikkoja. Lisätietoa www.rokumentti.comLue koko artikkeli VisitKarelia -teemajulkaisusta: