Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

LomaSirmakan tukitempaus Karjalankielen kielipesähankkeelle

0 + 0 henkeä , m2
250,00 €
1.5.2016 - 2.5.2016

Kohteen kuvaus 

 

 

 

Karjalan kieli on Suomessa kotoperäinen kieli, mutta se sai virallisen, ei-alueellisen vähemmistökielen aseman vasta vuonna 2009. Bomban loma- ja matkailualue on luonteva paikka karjalan kielen ja kulttuurin vaalimiselle. Kulttuuriperintö voi olla jatkuva innoituksen lähde uutta luovalle toiminnalle ja säteillä henkistä ja taloudellista hyvinvointia laajalle alueelle.

Nyt käynnistyneellä projektilla pyritään nostamaan vähemmistökieli ja -kulttuuri uuden kehityksen voimavaraksi. Tähän kuuluu oleellisena osana kielipesätoiminta ja siten arvokkaan kieliperinnön siirtäminen sukupolvelta toiselle. Projekti käynnistyy kielipesien perustamisella olemassa oleviin puitteisiin. Lasten kielipesäksi on varattu Bomban alueen laidalle hiljattain valmistunut omakotitalo. Toiminta alkaa lasten perhepäiväkotina, jossa on karjalankielistä ohjelmaa ja toimintaa.

Projektin toisessa vaiheessa toteutetaan Vapaa-aika- ja kulttuuriyhteisö Satakieli, karjalankieliseltä nimeltään Huogavus da kul´ttuurapezä Solovei. Se laajenee myöhemmin osaksi eurooppalaista vähemmistökielten verkostoa yhteistyössä ELEN -järjestön kanssa (European Language Equality Network).

Lasten kielipesä
Lasten kielipesähanke toteutuu, kun sille saadaan riittävästi tukijoita. Huomattava tuki on jo saatu, sillä LomaSirmakan omistaja, Forete Oy, on luovuttanut osan lomahuoneistoista karjalaisille kielipesähankkeen joukkorahoituksen vastineeksi.

Kielipesätoimintaa voi tukea ostamalla LomaSirmakassa majoittumaan oikeuttavia lomaseteleitä. Viikon majoittuminen lomahuoneistossa maksaa perheelle vuodenajasta riippuen 400–900€.
 

Kielipesäprojektiin voi osallistua ostamalla LomaSirmakan majoitussetelin kampanjahintaan 250€ (arvo 500 €/kpl/viikko)

Lomaseteli oikeuttaa 1-5 henkilön viikon majoittumiseen hyvin varustellussa lomahuoneistossa LomaSirmakassa. Viikon majoitushinnan ylittäessä 500 euroa, jää suoritettavaksi vain lomahuoneiston hinnaston mukaisen hinnan ylimenevä osuus.

 250€/kpl/viikko.

Voimassa 22.6.2017 alkaen.

Sis. viikon majoituksen LomaSirmakan lomahuoneistossa asiakkaan valitsemaan aikaan.
Seteli on voimassa yhden vuoden. Lomasetelin voi käyttää itse, myydä, antaa lahjaksi tai luovuttaa vaikka arpajaisvoitoksi. 

Näin ostat verkkokaupasta:
Huom! Kun ostat majoituksen verkkokaupasta, merkitsethän varauksen lisätietoihin, milloin olet tulossa. 
Ostosi jälkeen olemme vielä yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse.

1) Valitse sivun yläkulmasta "VARAA" ja siirry ostamaan.
2) Valitse kappalemäärä.
3) Voit maksaa ostoksesi Suomen verkkomaksujen kautta.
4) Tulosta varausvahvistus - varausvahvistus on lomasetelisi.Tai voit näyttää varausvahvistuksen s-postistasi puhelimella.

-----------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa Pielisen rannalle majoittumaan mukavasti ja edullisesti.
Kaikissa kodikkaissa lomataloissa on makuuhuone, tupakeittiö ja sauna tai suihkuhuone.
Ateriat voi valmistaa itse tai käyttää viereisen Bomban alueen palveluja.


* Lisämaksu lemmikkieläimistä 10€/ lemmikki/majoituskerta

SAUNALLINEN ALAKERTA (34 m²)
Ruuan valmistukseen ja leivontaan tarvittavia välineitä ja astioita. Astiasto 5 henkilölle. Kahvinkeitin, Vedenkeitin, Mikroaaltouuni, Leivänpaahdin, TV, Kelloradio, Hiustenkuivaaja. Liinavaatteet ja pyyhkeet 5 henkilölle. 


ISO SUIHKULLINEN YLÄKERTA (36 m²)Ruuan valmistukseen ja leivontaan tarvittavia välineitä ja astioita. Astiasto 6 henkilölle. Kahvinkeitin, Vedenkeitin, Mikroaaltouuni, Leivänpaahdin, TV, Kelloradio, Hiustenkuivaaja. Liinavaatteet ja pyyhkeet 6 henkilölle. 
 

PIENI SUIHKULLINEN YLÄKERTA (31 m²)
Ruuan valmistukseen ja leivontaan tarvittavia välineitä ja astioita. Astiasto 4 henkilölle. Kahvinkeitin, Vedenkeitin, Mikroaaltouuni, Leivänpaahdin, TV, Kelloradio, Hiustenkuivaaja, Liinavaatteet ja pyyhkeet  4 henkilölle. 

 

Varaukset, lisätiedot ja kyselyt

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Kauppatori 3, 75500 NURMES
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu