Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Pikkujoulut

Joulu kolilla kapea.PNG

Tervetuloa viettämään talven juhlaa Pohjois-Karjalaan! Olipa kyseessä sitten pienet illanistujaiset tai suuret pidot, meiltä löydät sopivat tilat kaikenlaisiin pikkujouluihin. Nauti kylpylän lämmöstä, ulkoile hauskojen tiimikisailujen merkeissä tai herkuttele Karelia À la carte - ruoan parissa palkituissa majataloissa. Räätälöidyt pikkujoulut juuri sinun tarpeidesi mukaan, Pohjois-Karjalassa.

Maittava joulupöytä, hauskaa teatteria ja tanssia isolla parketilla. Yöksikin voi jäädä ja tarjolla on myös muuta ohjelmaa. Tervetuloa!
Maalaisromantiikkaa henkivä vanha hirsitupa, kynttilät, lämmin uuninkylki ja kotoinen tunnelma Pielisen upeissa rantamaisemissa luovat puitteet, joissa vietetään ikimuistoisia pikkujouluja!
Tule viettämään riemukas pikkujoulu PajarinHoviin Kiteen Puhokselle!
Vietä mukava pikkujoulu Ruunaassa! Ennen maukasta pikkujouluateriaa voi esim. saunoa savusaunassa ja nauttia kylpytynnyrin lämmöstä raittiissa ulkoilmassa. Ja majoitustakin on tarjolla.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu