Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Yritykset/ryhmät / Virkistyspäivät ja oheisohjelmat / Hemmottelua, hyvinvointia ja saunaelämyksiä

Hemmottelua ja hyvinvointia

Pajarinhovi kylpylä visitkarelia.fi.jpg
alk.22 €
Lupsakan Lomakeskus Huhmarin Vesimaailmapäivä ryhmille pitää sisällään lounaan tai päivällisen, lipun kylpylään ja ohjatun vesijumpan.
alk.95 €
Elämyspaketti tosi miehille ja naisille Neitikoskella Lieksassa. Nyt voit tarjota työporukallesi, ystävillesi tai perhetutuille vauhdikasta koskikelluntaa Ruunaankoskilla.
alk.132 €
Järvisydämessä Rantasalmella pääset kokemaan aivan uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen - olipa kesä tai talvi!
alk.154 €
Äänirentoutus ryhmälle tarjoaa mahdollisuuden kokea jotain erilaista ja ainutlaatuista yhdessä. Esimerkiksi työhyvinvointipäivän ohjelmaksi tai vaikkapa yhteisenä rentoutuksena kokousohjelman yhteyteen.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu