Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Yritykset/ryhmät
Etusivu / Matkailu / Yritykset/ryhmät / Virkistyspäivät ja oheisohjelmat
Lisää muistilistalle

Virkistyspäivät ja oheisohjelmat_i6q6517Bomba.jpg

alk.22 €
Lupsakan Lomakeskus Huhmarin Vesimaailmapäivä ryhmille pitää sisällään lounaan tai päivällisen, lipun kylpylään ja ohjatun vesijumpan.
alk.95 €
Elämyspaketti tosi miehille ja naisille Neitikoskella Lieksassa. Nyt voit tarjota työporukallesi, ystävillesi tai perhetutuille vauhdikasta koskikelluntaa Ruunaankoskilla.
alk.72 €
Virkisty raittiissa ilmassa Kolin upeissa kansallismaisemissa ja rentoudu tunnelmallisessa kylpylässä.
alk.44 €
Miltäs tuntuisi viettää iltaa vanhassa riihessä savusaunoen, maistellen käsintehtyjä karhumakkaroita, pulahtaa virkistävään jokeen? Sen tiedät kun pääset Majatalon savusaunaan ja koet jotakin syvää suomalaista alkuperäistä tunnelmaa.
alk.180 €
Laitalan lomat - ihanaa hemmottelua kiireen keskelle!
alk.30 €
Otetaanpa oikein kunnon revittelypäivä Majatalo Pihlajapuussa Äksyjen Ämmien seurassa. Tuhtia tekemistä ja takuu varmaa hauskaa yhdessäoloa. Lisäksi tietysti hyvää ruokaa.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu