Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Matkailu / Yritykset/ryhmät / Teatterimatkat / Joensuun kaupunginteatteri

Joensuun kaupunginteatteri

 

Tervetuloa Suomen itäisimpään ammattiteatteriin, Joensuun kaupunginteatteriin!

Yli 100-vuotias Joensuun kaupunginteatteri toimii Eliel Saarisen suunnittelemassa jugendmaisen linnamaisessa kaupungintalossa.

Kaupunkikeskustan sydämessä sijaitsevassa talossa on kaksi näyttämöä, 273-paikkainen suuri näyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö, esityksiä on tilattavissa myös teatterisalien ulkopuolelle.

Ohjelmistossa pyörii vuosittain useita erilaisia esityksiä; kotimaista ja ulkomaista draamaa, komediaa, musiikki- ja tanssiteatteria sekä lastennäytelmiä.

Teatterissakäynnin ohessa voi saman katon alla nauttia erittäin ainutlaatuisesta miljööstä myös Joensuun Teatteriravintolan antimien parissa.

 

alk.15 €
Koukussa-farssi on Joensuun kaupunginteatterin huippuhauska tuotanto vaikka pikkujouluporukoille!
alk.23,50 €
Pessi ja Illusia on Yrjö Kokon rakastettu tarina ujon metsänpeikon ja sateenkaarelta karanneen päättäväisen keijun ystävystymisestä. Värikäs matka vie kaksikon riemukkaisiin kohtaamisiin metsän eläinten kanssa,mutta myös kimurantteihin tilanteisiin.
alk.11 €
Pessi ja Illusia on Yrjö Kokon rakastettu tarina ujon metsänpeikon ja sateenkaarelta karanneen päättäväisen keijun ystävystymisestä. Alkaa värikäs matka, joka vie kaksikon riemukkaisiin kohtaamisiin metsän eläinten kanssa,mutta myös kimurantteihin tilanteisiin.
alk.15 €
Paha äitipuoli on huikea tragikomedia uusperheen arjesta.
Joensuun kaupungin teatteri, orkesteri ja museot

Kausiesite tammi - heinäkuu 2017

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu