Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Yritykset/ryhmät / Teatterimatkat / Joensuun kaupunginteatteri

Joensuun kaupunginteatteri

 

Tervetuloa Suomen itäisimpään ammattiteatteriin, Joensuun kaupunginteatteriin!

Yli 100-vuotias Joensuun kaupunginteatteri toimii Eliel Saarisen suunnittelemassa jugendmaisen linnamaisessa kaupungintalossa.

Kaupunkikeskustan sydämessä sijaitsevassa talossa on kaksi näyttämöä, 273-paikkainen suuri näyttämö ja 80-paikkainen pieni näyttämö, esityksiä on tilattavissa myös teatterisalien ulkopuolelle.

Ohjelmistossa pyörii vuosittain useita erilaisia esityksiä; kotimaista ja ulkomaista draamaa, komediaa, musiikki- ja tanssiteatteria sekä lastennäytelmiä.

Teatterissakäynnin ohessa voi saman katon alla nauttia erittäin ainutlaatuisesta miljööstä myös Joensuun Teatteriravintolan antimien parissa.

 

Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää kolmen sodan varjossa 1910-luvun lopulta aina 1950-luvulle asti. Ensi-ilta pe 22.9.2017
Väinö Linnan (1920–1990) mestariteos kuvaa Suomea järisyttänyttä aikakautta Pentinkulman kylän kautta. Kylä ei ole suojainen pesä, vaan maailman virtojen heittelemä yhteisö pakollisten muutosten edessä. Ensi-ilta 25.11.2017.
Joensuun kaupungin teatteri, orkesteri ja museot

Kausiesite elokuu 2017 - tammikuu 2018

Kausiesite tammi - heinäkuu 2017

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu