Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Yritykset/ryhmät / Teatterimatkat / Joensuun kaupunginteatteri

Joensuun kaupunginteatteri

 

Tervetuloa Suomen itäisimpään ammattiteatteriin, Joensuun kaupunginteatteriin!

Yli 100-vuotias Joensuun kaupunginteatteri toimii Eliel Saarisen suunnittelemassa jugendmaisen linnamaisessa kaupungintalossa.

Kaupunkikeskustan sydämessä sijaitsevassa talossa on kaksi näyttämöä, 273-paikkainen suuri näyttämö ja 80-paikkainen pieni näyttämö, esityksiä on tilattavissa myös teatterisalien ulkopuolelle.

Ohjelmistossa pyörii vuosittain useita erilaisia esityksiä; kotimaista ja ulkomaista draamaa, komediaa, musiikki- ja tanssiteatteria sekä lastennäytelmiä.

Teatterissakäynnin ohessa voi saman katon alla nauttia erittäin ainutlaatuisesta miljööstä myös Joensuun Teatteriravintolan antimien parissa.

 

Joensuun kaupungin teatteri, orkesteri ja museot

Kausiesite elokuu 2017 - tammikuu 2018

Kausiesite tammi - heinäkuu 2017

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu