Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Technical Visits


Joensuu valio kimmo kirves.jpg

Matkailualan yhtenä trendinä on kasvava kysyntä yrityksen tarpeisiin räätälöidyistä tuotteista sekä palveluista. Voidaan puhua myös Special Interest Tourism -matkailusta, jonka yhtenä osa-alueena ovat Technical Visits -palvelut.

Technical Visits tarkoittaa eräänlaista bencmarking -matkaa, joka sisältää tutustumis- ja oppimiskäyntejä. Pohjois-Karjala tarjoaa paljon mahdollisuuksia tällä asiantuntijamatkailun kentällä. Maakunnassa vahvoja osaamissaloja ovat muun muassa bioenergia, sosiaali- ja terveysala sekä kivi- ja metsäteollisuus.

Technical Visit -matka rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Matkaan on myös mahdollista liittää erilaisia erilaisia virkistys- ja elämyspalveluita.

Karelia Expert Matkailupalvelu auttaa mielellään asiantuntijamatkailailuun liittyvissä kysymyksissä. Käytä hyödyksi laaja-alaista verkostoamme maakunnan sisällä ja tule vieraaksemme Pohjois-Karjalaan!

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu