Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Yritykset/ryhmät

Yrityksille ja ryhmille

 

Pohjois-Karjala - Tervetuloa porukalla ilon maakuntaan!

Ryhmämatka on yhteinen elämys, joka jää mieliin pitkäksi aikaa. Sen onnistuminen on tärkeää jokaiselle mukana matkustavalle. Suunnitteletko retkeä yrityksesi johtoryhmälle, myyntitiimille tai henkilöstöllesi vai mietitkö kiinnostavaa kohdetta yhdistyksesi tai järjestösi kevät- tai syysretkelle? Ammattitaitoiset ja kokeneet ryhmämatkamyyjämme ovat apuna retkeä suunnitellessasi. Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Ilon maakunnan monipuolisessa ryhmämatkatarjonnassa on luontoa, musiikkia, elokuvia, teatteria, tehdaskierroksia ja kaivosmaailmaa mitä erilaisimmissa muodoissa. Voit valita useista ainutlaatuisista ryhmämatkoista mieleisesi. Kiinnostaisiko esimerkiksi ruokaretki Runo-Karjalaan vai menisitkö teatteriin karjalan laulumaille Joensuuhun vai tehdaskierrokselle Reino- ja Ainotossujen valmistuspaikkaan Lieksaan? Tutustu tarjontaamme ja varaa retkesi!

Meiltä saat kaikki palvelut samasta osoitteesta, nopeasti ja helposti, avaimet käteen -periaatteella

Autamme suunnittelussa ja hoidamme majoitus-, ohjelma-, ruokailu- ja kuljetusvaraukset puolestanne – siis koko paketti samasta osoitteesta ja kaikki yhdellä laskulla.

VisitKarelia Sales Oy
myyntipalvelu
sales@visitkarelia.fi
puh. 0207 434 660

Pohjois-Karjalan ryhmämatkat 2016 ja 2017 -esitteet
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu