Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Matkailu / Tapahtumat/liput / Ampumahiihdon MС-kilpailut 9.-12.3.2017
ylakuva.png

Ampumahiihdon 8. osakilpailu
BMW IBU World Cup
Kontiolahdella 9.-12.3.2017

BMW IBU World Cup on ampumahiihdon MС-kilpailut järjestetään Kontiolahdella 9.-12.3.2017. Tule ja koe ainutlaatuinen kisatunelma!

Kisaliput

Kisaliput ovat myynnissä Ticketmaster Suomi -verkkokaupassa sekä palvelupisteissä. Lipuja voi ostaa myös R-kioskeista kautta maan.

VIP-liput voit ostaa suoraan kisojen järjestäjältä tickets@biathlon-kontiolahti.fi.

Varaa majoituksesi ajoissa!

Majoitus ampumahiihdon MM-kilpailuihin kannattaa varata hyvissä ajoin. Kontiolahden ja Joensuun alueen hotellikapasiteetti on jo varattu joukkueiden, median ja Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton vieraiden käyttöön, mutta kohtuullisen matkan päästä löytyy vielä paljon hyviä majoitusvaihtoehtoja. Lisätietoja majoituksesta löydät täältä.
 

 Kisasivut: www.kontiolahtibiathlon.com

 

Ampumahiihtaja1.png

  Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
  Tutustu
  VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
  Tutustu