Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Matkailu / Sinun lomasi / Pielisen laivaliikenne kesällä 2017
Upea Pielinen


Pielisen järvi ulottuu Nurmeksen Lieksan, Juuan, ja Joensuun alueille Pohjois-Karjalassa. Sen pinta-ala on 894 km², ja pinnankorkeus 93,7 m merenpinnan yläpuolella. Pielinen on yli 90 km pitkä ja leveimmillään 30 km leveä ja se on pinta-alaltaan Suomen neljänneksi suurin järvi. Sen luonnetta ovat rannoilla kohoavat jylhät vaarat ja suuret avonaiset järvenselät.
Pielisen osa-alueiksi luetaan usein myös samassa tasossa olevat Kuokkastenjärvi ja Lautiainen–Nurmesjärvi Nurmeksessa. Rantaviivaa Pielisellä on yli 1 700 km, ja keskisyvyys on noin 10 m. Järven rannoilla sijaitsevat kuuluisa Koli ja Kolin kansallispuisto kuin myös Nurmeksen ja Lieksan ja kaupungit sekä Juuan kirkonkylä.

 

Laivaliikenne Pielisellä 2017

Autolautta MF Pielinen
autolautta.websuuri.jpg
SuviExpress kantosiipialus
268064_174712645924129_2763717_n 600.jpg
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu