Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Sinun lomasi / Lomavinkkejä / Senioreille

Senioreille


Laatuaikaa, elämyksiä ja hyvinvointia maailmaa paljon nähneille ja kokeneille! Pohjois-Karjalassa on runsaasti mieleenpainuvia kohteita kaikenikäisille matkailijoille, jokaisena vuodenaikana. Maakunnassamme halutaan huomioida myös matkailijat, jotka ovat saavuttaneet ja kokeneet elämässään jo paljon - oletpa sitten eläkkeellä oleva seniori tai kaipaat irtiottoa työelämän pyörteistä.

Tutustuminen karjalaiseen kulttuuriin, historiaan ja ruokaan sopii sinulle, joka arvostat paikalliskulttuuria ja uuden oppimista. Rajan läheisyys tuo mielenkiintoisen lisän alueen kulttuuritarjontaan ja voit yhdistää matkaasi vaikka vierailun rajan toiselle puolelle. Tiesitkö, että Pohjois-Karjala on Suomen ainoa alkuperältään ortodoksinen maakunta?

Myös Pohjois-Karjalan museot, teatterit ja näyttelyt tarjoavat mieleenpainuvia ja monipuolisia elämyksiä sekä tietoa alueen sotahistoriasta ja ortodoksisesta kulttuurista. Karjalainen vieraanvaraisuus ja iloisuus takaavat hyvän ja laadukkaan palvelun.

Pohjois-Karjalan luonnosta puolestaan saat voimaa kulkiessasi metsissä hiljaisuudesta ja luonnonäänistä sekä tuoksuista ja luonnonantimista nauttien tai laajoja järvi- ja vaaramaisemia ihastellen. Voit patikoida, meloa, kalastaa, marjastaa, sienestää, hiihtää ja harrastaa paljon muitakin liikunnallisia aktiviteetteja omien toiveidesi ja tasosi mukaan. Alueella on myös kattavat ja turvalliset ulkoilu- ja retkeilyreitit. Tämän kaiken voit vaikka yhdistää hemmottelupäivään nauttien alueen kylpylöiden monipuolisista palveluista.

Mikäli arvostat turvallista matkustamista ja esteettömyyttä Pohjois-Karjala on kohteesi - Lieksasta löytyy esimerkiksi laaja esteetön luontomatkailukohde ja jos matkasi suuntautuu Kolille, kimppataksi poimii sinut tarvittaessa kyytiin Joensuun lentokentältä tai juna-asemalta, jolloin olet käden käänteessä lukuisia taiteilijoita inspiroivissa kansallismaisemissa.

Majoitus ja ohjelmapalvelut

Aktiviteetit


Vierailukohteet

Tapahtumat

Valmiit paketit

Liikenneyhteydet

alk.7 €
Joensuun Botania on yleisölle avoin kasvitieteellinen puutarha ja trooppinen perhospuutarha.
alk.3 €
Museon pysyvät näyttelyt kertovat Pohjois-Karjalan ja osittain myös Laatokan Karjalan alueiden historiasta.
alk.3 €
Joensuun taidemuseo kätkee seiniensä sisään monikulttuuriset, kansainväliset kokoelmat.

TOURAGE-hanke on ollut mukana sisällön tuotannossa.

       

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu