Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Sinun lomasi / Lomavinkkejä / Majatalosta majataloon retket
Majatalosta majataloon

Tervetuloa meille

Majatalosta_majataloon_KARJALA_LOGO_pysty-horz.jpg

Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Haluamme tehdä retkistä ja lomista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Päätöksissä otetaan huomioon ympäristölle aiheutuvia haittoja. Tällaisia periaatteita ovat esimerkiksi: julkisten kulkuneuvojen käyttö, paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen; sieniretki, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee.


Majatalosta majataloon - Puukarin Pysäkiltä Männikkölän Pirtille

nauha kuvat.pngMajatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti , mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut

luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu majataloon: www.puukarinpysakki.fi

Toinen majatalo, Hennan emännöimä Laitalan Lomat sijaitsee Valtimon Karhunpään kylässä. Yritys tunnetaan myös porotilana tarjoten matkailijoille porotilatuotteita kuten poroajelua ja porotilavierailuja. Lisäksi Laitalan Lomat on suosittu juhlien viettopaikka. Tutustu majataloon: www.laitalanlomat.com

Kolmas majatalo on Äksyn Ämmän eli Minnan omistama Majatalo Pihlajapuu Nurmeksen Salmenkylässä.
Äksyt Ämmät eli Minna Murtonen (ei tosin oikeasti äksy lainkaan.) "Sydäntäni lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teen paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja nautin itsekin luonnossa liikkumisesta."
Tutustu majataloon: www.aksytammat.fi

Neljäs eli vaelluksen viimeinen majatalo on Ritvan emännöimä Männikkölän Pirtti. Ritva leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady.
Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä. Tutustu majataloon: www.mannikkolanpirtti.com   

vaakaviiva_ nurmes.png

Majatalosta majataloon tuotteita
Majatalosta majataloon hiihtovaellus 2018
12764754_1275771415772434_5196016036381595744_o.jpg
Majatalosta majataloon -retket
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu