Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Sinun lomasi / Hiljaisuusmatkailu
Hiljaisuusmatkailupalveluja

hikuma.3.1.gif

Hiljaisia tunnelmia Pohjois-Karjalassa

Hiljainen ympäristö tarjoaa vastapainon lisääntyneelle arkiympäristön hälylle ja kiihkeälle sykkeelle. Hiljaisuusmatkailu on mahdollisuus viipyillä, hiljentyä ja rauhoittua - kuunnella keskittyen hienoja hiljaisuuksien tunnelmia ja omaa mieltä.
Hiljentymisen taito on jokaisella ihmisellä. Hiljaisuudessa voi harjoitella olemaan läsnä sekä kuuntelemaan itseään, tunteitaan ja tarpeitaan. Hiljaisuus on terveyden, elinvoiman ja hyvinvoinnin lähde. Jatkuvassa hälyssä elämisellä on tutkitusti haitallisia terveysvaikutuksia. Ulkoinen hiljaisuus edesauttaa sisäisen rauhan löytämistä. Hiljaisuus on olotila, joka voi tuottaa pysyvän muutoksen asennoitumisessa elämään.


      
  Lue lisää hiljaisuusmatkailusta >> www.kuulovalkea.fi

Hiljaisuustuotteet
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu