Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Kulttuuri ja historia / Käsityökulttuuri

Käsityökulttuuri

 

Pohjoiskarjalaiset perinteet näkyvät alueen rikkaassa käsityökulttuurissa ja designissa. Muun muassa erilaiset tekstiilit, puu, takorauta, vuolukivi, savi ja myös muut luonnonmateriaalit suosittua pajua tai perinteistä tuohta unohtamatta muotoutuvat taitavissa käsissä kauniiksi koriste-esineiksi tai käteviksi käyttöesineiksi. Pohjois-Karjalasta löydät mm. useita gallerioita, kotiateljeita ja keramiikka- tai savipajoja. Tutustu rohkeasti eri paikkakuntien tarjontaan. Laadukkaita käsitöitä, paikallisten taitajien taidetta ja erilaisia tuliaisia voi ostaa useilta paikkakunnilta paikallisten käsitöiden myymälöistä ja myyntipisteitä.

Taitokortteli on Joensuun keskustassa sijaitseva viihtyisä ja vanhan puutalokorttelin tunnelman omaava matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli.

Paateri, kuvanveistäjä Eva Ryynäsen (1915-2001) taiteilijakoti, kertoo kauniin tarinan Evan ja hänen puolisonsa Paavo Ryynäsen elämästä ja työstä. Vuonna 1991 valmistunut ainutlaatuinen honkakirkko viehättävine yksityiskohtineen on Eva Ryynäsen taiteilijauran lukuisista teoksista mittavin. Tule tutustumaan!

Puun Sielu Galleria tarjoaa mm. puutaide- ja puuteos näyttelyitä, kursseja sekä luentoja.

 

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu