Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Kulttuuri ja historia / Karjalaisen kulttuurin mobiilipalvelut

Karjalaisen kulttuurin mobiilipalvelut

 

Karjalaisen kulttuurin voi kokea nyt myös viiden uuden mobiilipalvelun avulla! Palveluissa Kolin myytit ja maisemat heräävät henkiin, Heikki Turunen turinoi kirjailijauransa alkuvaiheista ja tutustuminen sekä Joensuun että Petroskoin kulttuurikohteisiin onnistuu mobiililaite oppaanasi. Palvelut ovat jatkoa Karelia-ammattikorkeakoulun, Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton, Joensuun kaupungin ja Efilon Oy:n vuosia jatkuneelle yhteistyölle. Palvelut ovat maksuttomia ja ladattavissa sovelluskaupoista.

Joensuu Culture
Joensuu Culture tarjoaa kuusi teemoitettua kulttuurikokemusta Joensuun keskusta-alueella. Palvelu on saatavilla suomeksi, englanniksi ja venäjäksi iOS- ja Android –puhelimille.
Lataa App Storesta
Lataa Google Playsta

Contemporary Old City
Contemporary Old City johdattaa käyttäjänsä Petroskoin kulttuurimaailmaan kuvin, tekstein ja äänin. Palvelu on saatavilla englanniksi ja venäjäksi iOs- ja Android –puhelimille.
Lataa App Storesta
Lataa Google Playsta

MobiKoli
Mobikoli sisältää seikkailukertomuksen, joka perustuu Kolin alueen myytteihin ja kertomuksiin, ja se sijoittu Ukko-Kolin alueelle. Palvelu on saatavilla iOs- ja Android –laitteille.
Lataa App Storesta
Lataa Google Playsta

Koe Koli
Koe Koli tarjoaa modernin tavan tutustua kansallispuisto Kolin maisemiin omalla tablet-laitteella. Palvelu sisältää valokuvaaja Rami Saarikorven ottamia 360-steisia panoraamakuvia, joiden kautta näet Kolin maiseman muutoksia eri vuodenaikoina. Palvelu on saatavilla iPad-tableteille.
Lataa App Storesta

Rimpauttaja
Rimpauttaja on mobiiliäänikirja Heikki Turusen elämästä. Tarina koostuu kertomuksista, joissa Turunen muistelee nuoruusvuosiaan. Palvelu on saatavilla iPad-tableteille.
Lataa App Storesta

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu