Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Joensuun seutu

Joensuun seutu

Joensuun seutu koostuu kahdesta kaupungista; Joensuu ja Outokumpu, sekä viidestä kunnasta; Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi, Ilomantsi ja Heinävesi. Kaunis luonto ja kaupungin syke luovat kokonaisuuden, joka tarjoaa kaikille jotain.

Maakunnan suurin musiikkitapahtuma Ilosaarirock järjestetään vuosittain heinäkuussa Joensuun Laulurinteellä. Kontiolahti tunnetaan parhaiten Ampumahiihtokeskuksestaan ja vuoden 2015 ampumahiihdon MM-kisoista. Ilomantsi on tunnettu sotahistoriastaan ja karjalaisesta kulttuurista, joka näkyy mm. Parppeinvaaran runokylässä.

Outokummun kaivos lienee monille tuttu käsite ja nykyään museokaivoksessa voi tutustua vuosikymmenten takaiseen kaivosmiehen arkeen. Heinävedellä sijaitsevat Valamon ja Lintulan luostarit, joista Valamon luostari on matkailijoille avoinna ympäri vuoden.

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu