Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Majoitus / Mökit / Haluatko antaa mökkisi vuokralle

Haluatko antaa mökkisi vuokralle?

Vuokraa mökkisi helposti VisitKarelia Sales Oy:n kautta. Välityspalkkioomme, jota peritään vain toteutuneesta kaupasta, sisältyy mökin alkutarkastus, markkinointi, mökin näkyvyys verkkokaupassamme, asiakkaiden laskutus sekä vuokrien tilitys omistajille. Samalla sopimuksella omistaja saa halutessaan lomamökkinsä välitykseen myös Lomarenkaan verkkokauppaan. Markkinoimme lomamökkejä mm. netissä, printtimediassa, workshop-tilaisuuksissa, messuilla niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä lähettämällä uutiskirjeitä.

VisitKarelia Sales Oy on v. 2015 perustettu Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n tytäryhtiö. VisitKarelia Sales Oy:lle siirtyi emoyhtiön koko mökkiliiketoiminta. Olemme Pohjois-Karjalan tunnetuin ja suurin lomamökkien välittäjä useamman kymmenen vuoden kokemuksella vuodesta 1974 alkaen. Tällä hetkellä välityksessämme on lähes 200 lomamökkiä ja huoneistoa Pohjois-Karjalassa ja Heinävedellä. Kohteista puolet sijaitsee Kolilla. Vahvuutemme on, että tunnemme hyvin alueen sekä välityksessämme olevat mökit. Välitykseen tulevat lomamökit ja –huoneistot laatuluokitellaan alkutarkastuksen yhteydessä.
Kartoitamme myös säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä. Saatu palaute välitetään mökkien omistajille, jotta he voivat edelleen kehittää omaa palveluaan.

VisitKarelian online-palvelu on helppo tapa varata mökkilomia. Asiakkaat voivat varata mökkiäsi tai lomahuoneistoasi silloin kun heille sopii. Lomakohteen etsiminen ja varaaminen on helppoa. Järjestelmässä löytyy mökeistä useita kuvia ja yksityiskohtaisia tietoja. Kieliversiot ovat suomi, englanti ja venäjä.

OMAliittymä
Annamme jokaiselle mökinomistajalle veloituksetta käyttöoikeuden varausjärjestelmän OMAliittymään netissä. Sen kautta omistaja voi tehdä ja perua omia varauksiaan mökilleen ja tarkastella asiakkaiden tekemiä varauksia. Myös huoltajat ja siivoojat saavat käyttöönsä omat OMAliittymänsä.

Kiinnostuitko välitystoiminnasta? Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan jatkosta.

VisitKarelia Sales Oy
Teollisuuskatu 15
80100 Joensuu
0207 434 660
sales@visitkarelia.fi
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu