Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Rentoa mökkilomaa

 

Pohjois-Karjalan mökkimaisemissa vietetään ikimuistoisia lomapäiviä ympäri vuoden!

Saavuta lomamökkeilyn parhaat puolet vuokraamalla oma loma-koti Pohjois-Karjalasta. Vuokraus on käytännöllinen ja helppo tapa päästä nauttimaan mökkielämän riemuista juuri silloin ja juuri siinä mittakaavassa kuin itse haluaa. Lomamökin rauhassa saat olla rennosti oma itsesi ja jokaiselle löytyy mieleinen ympäristö laajasta mökkivalikoimasta; kaikkea on tarjolla huvilasta erämaakämppään.

Mökkiloma on myös edullista lomanviettoa. Viikkovuokra sisältää kalustuksen lisäksi keitto- ja ruokailuastiat ja -välineet, vuodevaatteet, lähes kaikissa mökeissä saunan, polttopuut ja omarantaisissa mökeissä soutuveneen. Myös lakanat ja pyyhkeet voit tilauksesta vuokrata.

Maakunnan lomamökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja lähes 200 kohteen joukosta varmasti jokaiseen makuun; niin Kolilta kuin muualta Pohjois-Karjalasta ja Heinävedeltä.

mokki_banner22.jpg
 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu