Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Ilomantsin maatilamajoitus, B&B ja majatalot


Lampaita pellolla Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjala on valtaosaltaan maaseutua, jossa myös aktiivisesti toimivat sekä matkailijoiden käyttöön palveluitaan tarjoavat maatilat kukoistavat. Maatilamajoitus on erittäin elämysrikas vaihtoehto majoitusmuodoksi Pohjois-Karjalan matkallesi.

Maatiloilla pääset näkemään maatilan elämää läheltä tarkasteltuna, pääset nauttimaan luonnon keskellä asumisen ihanuuksista ja ennen kaikkea maaseudun kauneudesta ja rauhasta.

Muistikuvia lapsuuden pitkistä kesistä, auringonpaisteesta, pulikoinnista järvessä ja ruokailusta pirtin pöydän ääressä on meistä monilla. Oli sitten ikää 10 vuotta tai 60 vuotta. Meno maaseudulla on muuttunut vuosien varrella yllättävän vähän. Vieläkin maatilamatkailukohteissa on tunnelmaa kuin ennen vanhaan. Saa nukkua mukavasti yläkerran viistokattoisessa huoneessa ja herätä, jos ei ihan kukon kiekaisuun, niin maaseudun erilaiseen äänimaailmaan!

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu