Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Majoitus / Lomakeskukset, -kylät ja leirintäalueet

Lomakeskukset, -kylät ja leirintäalueet


Lomakeskukset ja -kylät tarjoavat monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, joiden ohessa voit halutessasi tutustua erilaisiin aktiviteetteihin. Halusitpa sitten kokeilla vauhdikasta vesijetteilyä, virkistävää uintia tai mieltä rauhoittavaa kalastusta, Pohjois-Karjala auttaa sinua tekemään lomastasi haluamasi kaltaisen. Tekemistä riittää aamusta iltaan ja rentoutumisellekin on aikaa. 

Leirielämästä kiinnostuneille Pohjois-Karjala tarjoaa useita leirintäalueita telttojen ja asuntovaunujen kanssa matkaaville. Useimmiten leirintäalueet sisältävät sähköistetyt autopaikat, yleiset wc-, suihku ja saunatilat, keittomahdollisuus sekä kemiallisen wc:n ja harmaan veden tyhjennysmahdollisuudet.

Telttailu- ja karavaanialueiden lisäksi monet leirintäalueet tarjoavat myös mökkimajoitusta pienissä leirintämökeissä tai tasokkaammissa loma-asunnoissa.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu