Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Majoitu mukavasti Pohjois-Karjalassa

 

Pohjois-Karjala tarjoaa monipuolista majoitusta hotelleista loma-asuntoihin. Hotellit ovat hyvä valinta silloin, kun majoituskohteelta toivoo tiettyjä palveluja ja keskeistä sijaintia. Lomalla tai työmatkalla hotellimajoitus takaa sen, että käyntikohteet ja tapahtumat ovat helposti saavutettavissa.

Mökkiloma on ihanteellista perhelomailua: lomamökillä voit viettää yhteistä aikaa kaikessa rauhassa, kalastella, saunoa, uida ja nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan. Talvella lomamökki on mainio tukikohta laskettelumatkoille ja hiihtoretkille. Keväällä sinne voi tulla ihastelemaan luonnon heräämistä kesään tai kalastamaan. Syksyllä lomamökiltä käsin voi puolestaan käydä esim. marja- ja sieniretkillä. 

Hiihdä, pyöräile, melo, laske koskia, kiipeile, bongaa lintuja – nauti Pohjois-Karjalan puhtaasta luonnosta omien mieltymystesi mukaan.

 

mokki_banner9.jpg

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu