Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Info
Etusivu / Info / Usein kysyttyä / Varausehdot
Lisää muistilistalle

Varausehdot

 

VisitKarelia Sales Oy ja Karelia Expert Matkailupalvelu Oy noudattavat seuraavia varausehtoja.

 

LOMAMÖKKIPALVELUIDEN VARAUSEHDOT

1)     Hinnat
2)     Mökkivarauksen maksuehdot ja maksaminen
    2.1.    Varaaminen ja maksaminen VisitKarelia.fi sivuston varauksissa
    2.2.    Varaaminen ja maksaminen myyntipalvelumme kautta tehdyissä varauksissa
3)     Varauksen peruminen tai muuttaminen
4)     Myyjän oikeus peruuttaa varaus
5)     Kohteeseen saapuminen ja avainten luovutus
6)     Oleskelu kohteessa
7)     Vahinkojen korvaukset
8)     Henkilömäärä
9)     Valitukset
10)   Vakuutukset
11)   Sovellettava laki ja oikeuspaikka

 

RYHMIEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

1)     Maksuehdot
2)     Muutos- ja peruutusehdot
3)     Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus ylivoimaisen esteen vuoksi
4)     VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n oikeus perua varaus tai sen osa ylivoimaisen esteen          vuoksi
5)     Palvelumaksu ja toimistokulut
6)     Hintojen muutokset
7)     Arvonlisävero
8)     Vakuutus
9)     Muut ehdot

 

VERKKOKAUPAN VARAUSEHDOT

1)     Hinnat
2)     Varaaminen, varausvahvistus ja maksu
3)     Maksutapahtumat visitkarelia.fi sivustolla
4)     Peruutusehdot ja varausmuutokset
5)     Myyjän oikeus peruuttaa varaus
6)     Vakuutukset
7)     Sovellettava laki ja oikeuspaikka

 

YLEISET VARAUSEHDOT

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy käyttää yleisiä varausehtoja sekä yksittäisten asiakkaiden että ryhmäasiakkaiden osalta, ellei muuta ole sovittu. Sekä valmismatkalaki että yleiset valmismatkaehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan Kuluttajaviraston sivuilla www.kuluttajavirasto.fi.
Yleiset varausehdot koskevat myös lomamökkipalveluita ellei tästä ole muuta todettu lomamökkipalveluiden varausehdoissa.LOMAMÖKKIPALVELUIDEN VARAUSEHDOT

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy (jäljempänä tekstissä Välittäjätoimisto) noudattaa lomamökkipalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja peruutuksessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja Välittäjätoimisto on lähettänyt asiakkaalle laskun. Laskut lähetetään sähköpostitse, mikäli asiakas on ilmoittanut varausta tehdessään sähköpostiosoitteensa. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

1) Hinnat
 

Mökkien hinnat on mainittu kyseisen mökin esittelyn kohdalla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Välittäjätoimistolla on oikeus oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen laskun lähettämistä asiakkaalle. Virheellinen hintatieto ei sido Välittäjätoimistoa myöskään asiakkaan maksaessa luottokortilla varauksen teon yhteydessä, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaan se olisi pitänyt ymmärtää. Hintoihin ei sisälly liinavaatteita, siivousta eikä laskutuslisää, ellei erikseen ole mainittu. 

Sopimuksen syntymisen jälkeen VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos mökkilomapalvelun hintaan vaikuttavat verot ja muut julkiset maksut muuttuvat. Hinnan muutos on tällöin veron / julkisen maksun muutoksen suuruinen.

2) Mökkivarauksen maksuehdot ja maksaminen

2.1. Varaaminen ja maksaminen VisitKarelia.fi sivuston varauksissa
Kun teet varauksen visitkarelia.fi –sivustolla, varausta koskevat seuraavat maksuehdot. Mikäli varauksen alkuun on yli kuusi viikkoa tai enemmän, niin asiakas maksaa ennakkomaksun mökkiä varatessaan ja saa kohdekuvauksen, varausvahvistuksen ja loppulaskun sähköpostiinsa. Ennakkomaksun suuruus on 20 % kokonaisvuokrasta. Lisäksi ennakkomaksun yhteydessä peritään 20 euron suuruinen palvelumaksu. Loppumaksu suoritetaan eräpäivän mukaan kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Vuodenvaihteen varauksissa loppumaksu on maksettava viimeistään 60 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista (vuodenvaihteen varauksissa myöhemmin kuin 60 vrk), on vuokra kokonaisuudessaan maksettava heti.

Varauksen tekemisen yhteydessä asiakas maksaa mökin hinnan valitsemallaan maksutavalla. Verkkokaupassa maksu voidaan suorittaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankki (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken) sekä luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard).
Luottokortilla maksettaessa peritään maksutapalisä 2 %.
Lisäksi lasku- / osamaksupalvelu Jousto. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla (huom. 2 % maksutapalisä), VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja välittäjänä ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oy: Y-tunnus: 2122839-7, c/o Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ, puhelin: +358 600 41005.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava seitsemän (7) vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

2.2. Varaaminen ja maksaminen myyntipalvelumme kautta tehdyissä varauksissa
Kun teet varauksen suoraan myyntipalvelustamme, varausta koskevat seuraavat maksuehdot. Mikäli varauksen alkuun on yli kuusi viikkoa tai enemmän, niin asiakkaalle lähetetään sähköpostitse ennakko- ja loppulasku, kohdekuvaus ja varausvahvistus. Ennakkomaksun suuruus on 20 % kokonaisvuokrasta ja se erääntyy 14 vrk varauksen tekemisestä. Lisäksi ennakkomaksun yhteydessä peritään 20 euron suuruinen palvelumaksu. Loppumaksu suoritetaan eräpäivän mukaan kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Vuodenvaihteen varauksissa loppumaksu on maksettava viimeistään 60 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista (vuodenvaihteen varauksissa myöhemmin kuin 60 vrk), on vuokra kokonaisuudessaan maksettava heti.

Jos asiakas haluaa maksaa laskun luottokortilla, voi hän ottaa yhteyttä myyntipalveluumme sales@visitkarelia.fi lisätietojen saamiseksi.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava seitsemän (7) vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

3) Varauksen peruminen tai muuttaminen

Varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti VisitKarelia Sales Oy:lle / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lle. Laskun maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi. Peruutuksen voi tehdä kirjeellä (Torikatu 21 C, 2 krs, 80100 Joensuu), sähköpostilla (sales@visitkarelia.fi) tai telefaxilla (+358 13 123933). Mikäli varauksen peruuttaminen tehdään tavallisella kirjeellä, vastaa asiakas kirjeen perille menosta. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut VisitKarelia Sales Oy:lle / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lle. Tavallisen kirjeen katsotaan saapuneen VisitKarelia Sales Oy:lle / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lle seitsemäntenä päivänä postileiman päiväyksestä.

Asiakkaan peruuttaessa varauksen viimeistään 28 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista (ajalla 27.12. – 11.1. kuitenkin 60 päivää ennen vuokra-ajan alkamista) palautetaan asiakkaalle maksettu vuokra vähennettynä ennakkomaksun suuruisella summalla ja palvelumaksulla. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 päivää (27.12. – 11.1. ajalla tapahtuvissa varauksissa 60 päivää) ennen varauksen alkamista, veloitetaan asiakkaalta koko vuokra.

Mikäli varaus peruutetaan vakavan sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut varauksen tehneelle vuokralaiselle tai hänen samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelleen, on asiakkaalla tällöin oikeus saada maksamansa vuokran määrä vähennettynä ennakkomaksulla (tai ennakkomaksun suuruisella summalla) ja palvelumaksulla. Tapahtumasta on viipymättä ilmoitettava Välittäjätoimistolle ja esitettävä siitä lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajankohdan alkua, ei vuokraa makseta takaisin. Palautuksen mahdollisesti aiheuttamat pankkikulut maksaa asiakas. Mikäli vuokra-aika on alkanut ennen edellä mainittua tapahtumaa, ei vuokraa makseta takaisin. Vuokraa ei makseta takaisin myöskään tilanteessa, jossa ilmoitus edellä mainitusta tapahtumasta tulee vasta vuokra-ajan alettua.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa Välittäjätoimiston lomakohteesta toiseen, muuttaa vuokra-aikaa, lisäpalveluja tai henkilömäärää on Välittäjätoimistolla oikeus veloittaa muutosmaksu 25 euroa. Muutokset on tehtävä viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkamista. Tämän jälkeen tehtyjä muutoksia pidetään tätä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena ellei osapuolten kesken erikseen toisin kirjallisesti sovita.

4) Myyjän oikeus peruuttaa varaus

Välittäjätoimistolla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas laiminlyö maksujen maksamisen. Varaus voidaan peruuttaa maksujen laiminlyönnin vuoksi myös ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Välittäjätoimistolla on oikeus peruuttaa varaus myös, mikäli asiakas rikkoo tämän sopimuksen määräyksiä tai aiheuttaa kohteessa häiriötä. Mikäli peruuttaminen johtuu asiakkaasta johtuvasta syystä, maksuja ei palauteta.

Mikäli peruutus johtuu Välittäjätoimiston puolella olevasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure), niin Välittäjätoimisto on velvollinen palauttamaan kaikki ostajan maksamat maksut asiakkaalle. Mahdollisia muita syntyviä vahinkoja ja niistä aiheutuneita kuluja Välittäjätoimisto ei ole velvollinen korvaamaan. Ylivoimaisen esteen tilanteessa Välittäjätoimistolla on myös oikeus osoittaa asiakkaalle eri mökki kuin mistä asiakkaan kanssa on sovittu. Mikäli sijaan annettu mökki on hinnaltaan korkeampi kuin asiakkaan varaama mökki, ei lisähintaa asiakkaalta peritä. Mikäli sijaan osoitetun mökin tilalle osoitetaan asiakkaan varaamaa mökkiä hinnaltaan halvempi mökki, on asiakkaalla oikeus saada varatun mökin ja hänelle osoitetun mökin hintojen välinen erotus Välittäjätoimistolta.

5) Kohteeseen saapuminen ja avainten luovutus

Laskun yhteydessä asiakkaalle lähetetään lomakohteen omistajan tai kohteen huollosta vastaavan henkilön nimi- ja osoitetiedot, tiedot avainten luovutuspaikasta sekä ajo-ohjeet lomakohteeseen. Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle ajo-ohjeissa mainitulla tavalla. Mökinvälittäjällä / omistajalla / huoltajalla on oikeus periä vakuusmaksu asiakkaan velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja vahinkojen varalta. Maksun perimisestä mainitaan mökin tiedoissa tai laskun yhteydessä. Varauksen yhteydessä vahvistetaan vakuusmaksun palautustapa asiakkaalle. Vahinkojen korvaus, sekä siivouksesta aiheutuneet kustannukset voidaan pidättää vakuusmaksusta.

Asiakkaan on ilmoitettava mökin omistajalle tai huoltajalle hyvissä ajoin saapumisajankohta, jos ajo-ohjeissa sitä pyydetään. Asiakas on vastuussa lomakohteen avaimista varausjaksonsa aikana. Kadonneesta avaimesta peritään asiakkaalta uuden avaimen hankkimisesta tai lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Välittäjätoimisto ei vastaa avainten luovutuksesta, jos asiakas ei pääse tulemaan ilmoitettuna ajankohtana tai hän ei ilmoita lainkaan tuloaikaansa, sellaisissa varauksissa, joissa ajo-ohjeessa tuloaika pyydetään ilmoittamaan.

6) Oleskelu kohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä kello 16:00 lähtöpäivään kello 12:00 sakka, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Lomamökkien vuokraan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus, mökkiin sisältyvät kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, välineet sekä polttoaine lämmitykseen, ruoan valmistukseen ja valaistukseen. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, ellei niiden kuulumisesta mökin vuokraan ole erikseen kirjallisesti ilmoitettu. Useimmissa mökeissä liinavaatteet voi vuokrata erillistä korvausta vastaan. Liinavaatteiden vuokraamisesta tulee sopia ennakolta. Makuupussin käyttö on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta mukaan lomamökille on aina sovittava erikseen. Tupakointi on sallittu vain lomamökin ulkopuolella. Erikseen vuokrattavien välineiden, esim. kylpypalju, käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Lomakohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päätyttyä huolehtii asiakas. Asiakkaan on mahdollista varata loppusiivous myös ennakkoon. Joissakin lomakohteissa loppusiivousmaksu on pakollinen. Mikäli varauksen päättyessä siivousta ei ole tehty tai se on tehty puutteellisesti tai sisätiloissa on tupakoitu, on omistajalla / huoltajalla tai Välittäjätoimistolla tällöin oikeus periä asiakkaalta siivoamisesta aiheutuvat kulut. Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden pesu, roskien vienti, grillin puhdistus eikä eläinten jätteiden ja karvojen siivoaminen piha-alueelta ja sisätiloista. Asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja purkit pois sekä siirrettävä mah- dollisesti siirretyt huonekalut takaisin paikoilleen.

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy ei vastaa huoneistossa säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista.

7) Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheuttamansa vahingon täysimääräisesti suoraan omistajalle. Aiheutuneesta vahingosta on viipymättä ilmoitettava kohteenhoitajalle ja VisitKarelia Sales Oy:lle / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lle. Mikäli asiakkaan menettelystä aiheutuu vahinkoa Välittäjätoimistolle, asiakas on velvollinen korvaamaan Välittäjätoimistolle aiheutuneen vahingon täysimääräisesti.

8) Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä lomakohteen esittelyssä mökin henkilöluvuksi on kerrottu. Omistajalla on oikeus periä vuodemäärän ylittävistä henkilöistä erillinen korvaus, vaikka lisävuoteita ei pystyttäisikään tarjoamaan. Mahdollisista yövieraista on sovittava ennakkoon. Teltan ja asuntovaunun käyttö ilman lupaa on kielletty.

9) Valitukset
Kaikki lomakohteeseen liittyvät valitukset on esitettävä viipymättä lomakohteen omistajalle tai kohteen huollosta vastaavalle henkilölle. Asiakas ei voi vuokra-ajan päätyttyä esittää vaatimuksia kohteessa olevista puutteista tai virheistä, mikäli asiakas ei ole vuokrausaikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista omistajaan tai kohteen huoltajaan. Mikäli asiakkaan ilmoittamaa puutetta / epäkohtaa ei korjata, on asiakkaan otettava yhteyttä 72 tunnin sisällä Välittäjätoimistoon, minkä jälkeen mahdollinen korvausvaatimus voidaan esittää, ellei korjausta tällä välin ole tapahtunut. Korvausvaatimus on tehtävä kirjallisesti ja sen on oltava Välittäjätoimistolla 30 päivän kuluessa vuokra-ajan päättymisestä. Mikäli asiakas esittää korvausvaatimuksen Välittäjätoimistoa kohtaan, tulee korvausvaatimusten perusteesta ilmoittaa vuokra-ajan kuluessa Välittäjätoimistolle ja varattava Välittäjätoimistolle mahdollisuus korjata puutteet. Jos asiakas ja Välittäjätoimisto eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla, omistajan tekemistä muutoksista, kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö, tv- tai internet-verkossa) tai mistään muustakaan Välittäjätoimistosta riippumattomista syistä aiheutunutta haittaa tai kuluja.

10) Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matka- ja matkustajavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja odottamattomia tapauksia varten.

11) Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan lopullisesti Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen laki.

 

RYHMIEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Nämä sopimusehdot koskevat ryhmä- ja kokousvarauksia varattaessa palveluita VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n kautta. Ehdot koskevat yli 5 henkilön ryhmiä. Ehdot astuvat voimaan, kun asiakas on saanut varauksesta vahvistuksen kirjallisesti. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

1) Maksuehdot
Tilauksen jälkeen asiakkaalle lähetetään kirjallinen vahvistus ja ennakkolasku (eräpäivä 14 vrk ennen matkan alkua). Ennakkolaskun suuruus on 50–70 % arvioidun kokonaislaskun loppusummasta. Jos lähtöön on vähemmän kuin 14 vrk, suoritetaan ennakkomaksu välittömästi tai sopimuksen mukaan. Loppusuorituksen lasku lähetetään asiakkaalle vierailun jälkeen. Ryhmävaraus edellyttää yhteislaskua.

Vahvistuksen / ennakkolaskun saatuanne tarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Jos epäselvyyttä ilmenee, ottakaa yhteys myyntipalveluumme mahdollisimman pian.

Varatut palvelut laskutetaan varatun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärä on ilmoitettava VisitKarelia Salesille / Karelia Expertille viimeistään 14 vrk ennen tapahtuman alkamista. Mikäli henkilömäärä ylittyy vahvistetusta henkilömäärästä, laskutetaan ryhmää todellisen henkilömärän mukaan. Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää muutetaan, perimme muutoskuluina 30 €.
VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus laskuttaa asiakkaalta matkan jälkeen tämän käyttämät palvelut, jotka eivät ole kuuluneet palvelun hintaan, ja joita asiakas ei ole maksanut itse kohteessa. Nämä ylimääräiset palvelut lisätään loppulaskuun.


2) Muutos- ja peruutusehdot

Muutokset varaukseen, samoin kuin varausten kokonaan perumiset on tehtävä kirjallisesti myyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17), sales@visitkarelia.fi. Ryhmäretkipaketin peruutuksesta perimme aina 30 € peruutusmaksun.

Varaus voidaan perua tai varauspäivää ja -kohdetta muuttaa 30 vrk ennen varauksen alkua. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista. Peruuttamis- / muutoskulut 30 €.

Mikäli varaus peruutetaan 29-15 vrk ennen varauksen alkua, yrityksellä on oikeus laskuttaa tilaajalta 50 % koko varauksen arvosta. Osaperuutuksia (esim. henkilömäärämuutoksia) on mahdollista tehdä kuluitta, kohteesta riippuen, mikäli peruutushetkellä varauksen alkuun on 29-7 vrk.

Alle 14 vrk ennen varauksen alkua kokonaan peruutetuista varauksista veloitetaan koko varauksen hinta. Asiakas ei saa korvausta käyttämättä jätetyistä palveluista, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu.
Mikäli asiakkaalla on esittää peruutuksen syyksi lääkärintodistus, poliisipöytäkirja tai vakuutusyhtiön lausunto, peritään peruutuskuluina kyseisen henkilön osalta ainoastaan yrityksen asettama peruutusmaksu. Selvitys esteestä tulee toimittaa viipymättä yritykselle. Mikäli varaus on jo alkanut, ei asiakkaalle hyvitetä käyttämättä jäävää osuutta.
Mikäli asiakas on jo vastaanottanut hänelle varatun palvelun/varattuja palveluita, ei hänelle hyvitetä käyttämättä jäävää osuutta/ jääviä osuuksia.

3) Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus ylivoimaisen esteen vuoksi

Mikäli peruutus tapahtuu asiakkaan tai ryhmän jäsentä kohdanneen odottamattoman ja vakavan tapahtuman vuoksi, VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus periä kohtuullinen korvaus peruuttamisesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä, kuten ennakkoon maksetuista palveluista, joista VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä ei ole hinnanpalautusoikeutta. Tällöin asiakkaan on toimitettava myyjälle riittävä todiste (esim. lääkärintodistus) peruutuksen syistä. Kehotamme asiakasta ottamaan vakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus. Peruutukset edellä mainituista syistä on tehtävä kirjallisesti ja viipymättä VisitKarelia Sales Oy:lle / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lle.

4) VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n oikeus perua varaus tai sen osa ylivoimaisen esteen vuoksi
Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy perua koko varauksen tai osan siitä. VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa ennakkomaksut kokonaisuudessaan tai niiltä osin, kun ne koskevat peruttua palvelua. Force majeure esteen takia tilaajalle mahdollisesti syntyneitä muita järjestely- ja muita kuluja ei korvata.

5) Palvelumaksu ja toimistokulut

VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n perimä palvelumaksu on 10 € (sis alv). Peruutustapauksissa toimistokuluina voidaan veloittaa 30 € (sis. alv).

6) Hintojen muutokset
VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus hintamuutoksiin valuuttakurssien tai esim. kuljetushintojen muuttuessa. Lisäksi yrityksellä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos palvelun hintaan vaikuttavat verot tai muut julkiset maksut muuttuvat. Hinnan muutos on tällöin veron / julkisen maksun muutoksen suuruinen.

7) Arvonlisävero
Kaikkiin mainittuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero, ellei muuta ole mainittu. VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy soveltaa matkailupalveluiden myyntiin voittomarginaalijärjestelmää – matkatoimistot (AVL 80 §).

8) Vakuutus

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy suosittelee asiakasta vakuuttamaan itsensä mahdollisen tapaturman ja matkatavaransa varkauden tai muun asiakkaan omaisuuteen kohdistuvan onnettomuuden varalta. Suosittelemme asiakasta ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus oman, lähiomaisen tai matkatoverin vakavan sairastumisen tai kuoleman varalta sekä tarkistamaan vakuutusyhtiöltään peruutusturvan kattavuuden.

9) Muut ehdot

Mikäli asiakas jättää käyttämättä jonkun varaamansa palvelun /palveluita, ei hän ole oikeutettu korvaukseen. VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus laskuttaa asiakkaalta tämän varaaman palvelun aikana käyttämänsä palvelut, jotka eivät ole sisältyneet varaukseen.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

VERKKOKAUPAN VARAUSEHDOT

VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy (jäljempänä tekstissä Välittäjätoimisto) noudattaa VisitKarelia.fi -verkkokaupan varauksissa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut verkkokaupassa varaamansa tuotteen tai palvelun, tai saanut varaamastaan tuotteesta tai palvelusta sähköpostiinsa varausvahvistuksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

1) Hinnat
Hinnat on mainittu kyseisen tuotteen tai palvelun esittelyn kohdalla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Välittäjätoimistolla on oikeus oikaista virheellinen hintatieto myöskin asiakkaan maksettua luottokortilla varauksen teon yhteydessä, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaan se olisi pitänyt ymmärtää.

Sopimuksen syntymisen jälkeen VisitKarelia Sales Oy:llä / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:llä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos palvelujen hintaan vaikuttavat verot ja muut julkiset maksut muuttuvat. Hinnan muutos on tällöin veron / julkisen maksun muutoksen suuruinen.

2) Varaaminen, varausvahvistus ja maksu
Verkkokaupan tuotteitten ja palveluitten varaaminen tapahtuu Online -palveluna. Tarkista varaamasi tuote / palvelu oston yhteydessä huolellisesti. Asiakas saa varausvahvistuksen antamaansa sähköpostiosoitteeseen välittömästi, kun maksu on tapahtunut hyväksytysti. Maksaminen tapahtuu varausjärjestelmän kautta varmistetussa ja turvallisessa ympäristössä.

3) Maksutapahtumat visitkarelia.fi sivustolla
Varauksen tekemisen yhteydessä asiakas maksaa tuotteiden kokonaishinnan valitsemallaan maksutavalla.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankki (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken) sekä luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Luottokortilla maksettaessa peritään maksutapalisä 2 %. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalta. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla (huom. 2 % maksutapalisä), VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja välittäjänä ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj: Y-tunnus 2122839-7, c/o Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ, puhelin: +358 600 41005.

Kaikkiin laskuihin liittyvät huomautukset on ilmoitettava seitsemän (7) vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

4) Peruutusehdot ja varausmuutokset
Verkkokaupan kautta tehdyt varaukset ovat aina heti sitovia, eikä tuotteita / palveluita vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Kadonneita tuotteita ei myöskään korvata.

Mikäli asiakas jättää käyttämättä jonkun tuotteen / palvelun tai tietyn osan siitä, ei hän ole oikeutettu korvaukseen. VisitKarelia Sales Oy:lla / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:lla on oikeus laskuttaa asiakkaan tilauksen aikana käyttämät hintaan kuulumattomat palvelut, joita asiakas ei ole maksanut suoraan kohteeseen. 

Lipunmyynnissä VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy toimii lippujen välittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta mm. ohjelma- ja katsomomuutoksista ja tilaisuuden mahdollisesta peruuntumisesta sekä niistä aiheutuneista kustannuksista. Lipun ostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Mikäli tilaisuus peruuntuu, korvauksissa noudatetaan järjestäjän peruutusehtoja, ellei toisin ole sovittu. Mikäli lipun ostaja on lunastanut lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja, on hän velvollinen todistamaan alennuskelpoisuutensa tapahtumapaikan sisäänkäynnin yhteydessä. 

5) Myyjän oikeus peruuttaa varaus
Välittäjätoimistolla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas laiminlyö maksujen maksamisen. Varaus voidaan peruuttaa maksujen laiminlyönnin vuoksi myös ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Välittäjätoimistolla on oikeus peruuttaa varaus myös, mikäli asiakas rikkoo tämän sopimuksen määräyksiä tai aiheuttaa kohteessa häiriötä. Mikäli peruuttaminen johtuu asiakkaasta johtuvasta syystä, maksuja ei palauteta.

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi VisitKarelia Sales Oy / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy perua koko varauksen tai osan siitä. VisitKarelia Sales Oy:n / Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa ennakkomaksut kokonaisuudessaan tai niiltä osin, kun ne koskevat peruttua palvelua. Force majeure esteen takia tilaajalle mahdollisesti syntyneitä muita järjestely- ja muita kuluja ei korvata.

6) Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matka- ja matkustajavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja odottamattomia tapauksia varten.

7) Sovellettava laki ja oikeuspaikka
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan lopullisesti Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu