Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Info / Usein kysyttyä

Usein kysyttyä


1. Mitä palveluja sivustoilla esitellään?

V: VisitKarelia.fi sivustolta löytyy Pohjois-Karjalan ja VisitKarelia.ru sivustolta Venäjän Karjalan matkailutarjonta - alueen matkailijan tarvitsemat tiedot, tuotteet ja palvelut. VisitKarelia.fi sivustolla on myös tietoa Pohjois-Karjalassa asuvalle, opiskelevalle ja yrittävälle.

2. Voiko sivuston kautta ostaa palveluja?

V: Ehdottomasti. Suurin osa suoraan netin kautta ostettavista palveluista on majoitustuotteita, mutta ostettavissa on myös aktiviteetteja, palveluita ja esim. matkailuoppaita.

3. Ketkä matkailutoimijat voivat saada näkyville omat palvelunsa?

V: VisitKarelia.fi käsittää koko Pohjois-Karjalan ja näin ollen kaikki matkailullisesti huomioitavat kohteet, yritykset ja palvelut ovat tervetulleita VisitKareliaan. Sähköisen palveluhakemiston näkyvyys on sekä loppukäyttäjälle, että yritykselle ilmaista. Uuden tai palveluhakemistosta puuttuvan yrityksen kannattaa ottaa yhteyttä oman alueensa Karelia Expertin aluetoimistoon.

VisitKarelia.ru palvelee vastaavalla tavalla Karjalan Tasavallan alueella Venäjällä. Tällöin yrittäjän kannattaa olla yhteydessä Petroskoin tai Sortavalan Turismi-info Keskukseen.

4. Miksi tällainen palvelu on tehty?

V: Netin rooli on erityisen suuri matkailupalveluissa. Rajat ylittävällä VisitKarelia-konseptilla helpotetaan matkailijaa löytämään hänen haluamansa palvelut molemmin puoli rajaa. Palvelu on suunniteltu myös mobiilikäyttöön. Online-palvelujen tarpeesta kertoo venäläisten tekemät matkustuspäätökset. Yli 60 prosenttia varaa matkansa alle 35 päivää ennen matkalle lähtöä. Lyhyiden matkojen (kesto muutama vrk) määrä tulee kasvamaan Suomen ja Venäjän välillä. Mahdollinen viisumivapaus lisää matkailijoiden kysyntää. Palvelun avulla Karjala näkyy kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa yhtenäisempänä ja siten houkuttelevampana. Matkailusektorit rajan molemmin puolin hyötyvät toisistaan. Rajan molemmin puolinen VisitKarelia on matkailullinen panostus tulevaisuuteen.

5. Pääsevätkö suomalaiset matkailupalvelut VisitKarelia.ru –sivulle ja venäläiset VisitKarelia.fi-sivulle?

V: Molemmat VisitKarelia palvelut markkinoivat naapurialuetta oman alueensa ohessa, niin että molempien palveluiden käyttäjät voivat saavuttaa myös naapurialueen tiedon, tarjonnan ja palvelut mahdollisimman helposti ja luontevasti. Tiedonvaihdollisesti verkkopalvelujen yhteistyötä tullaan laajentamaan tulevaisuudessa.

6. Miten sivuilla esillä olevat tiedot kerätään?

V: Sivuston tiedot kerätään alueen matkailuyrityksiltä, palvelutuottajilta ja alueen markkinointitahoilta. Lisää tietoa menetelmistä voi lukea Sivuston tiedoista.

7. Kuka päivittää ja vastaa siitä että tiedot ovat ajan tasalla?

V: Sivuston ylläpidon päävastuu on Karelia Expert Matkailupalvelulla, joka ylläpitää, hallinnoi ja koordinoi sivuston tietoja. Sivuston ylläpidon yhteystiedot.

8. Millä maksutavoilla palveluja voi ostaa?

V: VisitKarelia käyttää Paytrailin maksutapaliittymää. Käytettävissä ovat kaikki yleisimmät luottokortit, kotimaiset verkkopankkimaksut, osamaksu ja lasku. Pyrimme lisäämään tulevaisuudessa myös maksutapoja, jotka helpottavat kansainvälisten onlineostojen tekemistä.

9. Voiko painetut esitteet myös ladata sähköisesti?

V: Kyllä. Sähköisessä esitekirjastossa on kaikki Karelia Expert Matkailupalvelun tuottamat Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Karjalan kuntien matkailumarkkinointiesitteet luettavissa ja ladattavissa sähköisesti.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu