Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Info / Matkailijatietoa / Venäjän rajan ylitys

Venäjän rajan ylitys

 

tohmajarvi_raja.jpgKun suunnittelet matkaa Venäjälle, tarvitset passin ja viisumin. Viisumin hankkimiseen on varattava aikaa viikkoja, mikä täytyy ottaa huomioon matkaa suunniteltaessa. Kertaviisumia hankkiessasi tarvitset passin, voimassa olevan matkavakuutuksen ja yhden valokuvan. Lisäksi on täytettävä viisumihakemus. 

Kertaviisumi oikeuttaa yhteen rajanylitykseen ja mahdollistaa maksimissaan 30 vuorokauden oleskelun Venäjällä. Kun matkustajia on vähintään 5, voidaan hankkia ryhmäviisumi. 

Karelia Expert Matkailupalvelun kautta ei ole mahdollista tilata yksittäisiä viisumeita, mutta Venäjälle suuntautuvien ryhmämatkojen osalta toimimme matkanvälittäjänä. 

Yksittäiset viisumit voit hankkia esimerkiksi:

Tohmajärven Matkapalvelu
http://www.matkakarjala.fi/
http://lampoidea.fi/
www.karjalanviisumit.fi


Oletko suunnittelemassa ryhmämatkaa Venäjälle?

Pyydä tarjous matkasta meiltä! Autamme ryhmän viisumien hankkimisessa ja kauttamme saat kaikki matkan palvelut sekä ehdotuksen ohjelmasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
keski-karjala@visitkarelia.fi
0400 606 946

 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu