Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Info / Matkailijatietoa / HeiJoe -matkailuopasjärjestelmä

HeiJoe -matkailuopasjärjestelmä

 

HeiJoe on älylaitteelle kehitetty, käyttäjälleen maksuton matkailuopasjärjestelmä.
Järjestelmään on luotu valtava määrä erilaisia reittejä joiden varrella on paljon näkemistä matkailijoille. HeiJoe opastaa Sinut kohteelta toiselle, samalla se antaa monipuolista tietoa reitin varrella olevista käyntikohteista ja nähtävyyksistä, tekstinä, kuvina ja myös videoina.

HeiJoe -opasjärjestelmä on otettu käyttöön mm. Joensuussa sekä Lieksassa, Rukajärven tiellä. Rukajärven tie -nimikkeen alta löytyville reiteille on tallennettu Rukajärven suunnan historiayhdistys ry:n kokoamaa tietoa jatkosodan taistelutien historiasta. Sibelius Karelia -reittipisteet puolestaan ulottuvat aina Helsingistä Lieksaan ja Vöyriin saakka.

Järjestelmän latauslinkit (App Store, Google play, Windows Phone Store) löydät sivulta www.heijoe.com.
Kun olet ladannut HeiJoen älylaitteellesi, tulet "aulaan", jossa on kolme huonetta. Voit joko hakea reittejä 5 km:n tai 50 km:n säteellä olinpaikastasi tai liittyä johonkin tiettyyn huoneeseen.

Huoneen nimeksi voit siis laittaa esim. "Rukajärven tie", "Sibelius Karelia" tai "Joensuu".

Käyttöohjeisiin ja Rukajärven tie -nimikkeen alta löytyvien reittien lisätietoihin pääset klikkaamalla tästä.
Sibelius Karelia -reittipistelistauksen löydät tästä.

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu