Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Aktiviteetit / Koskenlasku ja koskikellunta

Koskenlasku ja koskikelluntakumilauttakoskenlasku_scroller.jpg

Ruunaan kosket Lieksanjoessa virtaavat ja kuohuvat vapaina. Ne ovatkin Suomen viimeiset villit kuohut, jotka tarjoavat vesiretkeilyn ystäville ja harrastajille omaa luokkaansa olevia elämyksiä Pohjois-Karjalassa. 

Ruunaalta löytyvät todelliset erämaaseikkailut! Halusitpa kokea veden virtauksen lumon kanootilla, puisella koskenlaskuveneellä, kumilautalla tai koskilautalla. Koe koskenlasku kaksin ystäväsi kanssa tai porukalla. Ohjattuun koskenlaskuretkeen kuuluu olennaisesti eräruokailu taukopaikoilla.

Ruunaan koskilla voit myös kalastaa Metsähallituksen virkistyskalastusalueella ja patikoida eripituisilla reiteillä. Retkeilyalueella on n. 50 km retkeilypolkuja hirsilaavuineen ja nuotiopaikkoineen. Neitijärven itärannalla Huuhkajanvaarassa on näköalalava ja Haapavitjan ja Siikakosken yli johtavat riippusillat. Ruunaan retkeilyalue valittiin vuoden retkikohteeksi v. 2009.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu