Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Kalastus

 

Kalastus.jpg

Pohjois-Karjala on täynnä monipuolisia kalavesiä, joista jokaiselle löytyy ennen kokemattomia elämyksiä ja pyytämättömiä kaloja: uistinkuhia, onki- tai pilkkiahvenia, virvelihaukia, perhoharjuksia ja -siikoja, vaativimmille kalastajille pilkkukylkisiä taimenia ja järvilohia.

Pohjois-Karjalassa toimivat kalastusoppaat järjestävät ammattitaidolla monipuolisia kalastusretkiä maakunnan vesille. Kalaoppaatkaan eivät toki aina takaa saalista, mutta kalapaikat he kyllä tuntevat ja vievät vieraansa niihin tutustumaan. Sopivat välineet, turvallinen, katsastettu venekalusto ja henkilökohtainen opastus takaavat kalastuselämyksen parhaimmillaan.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu