Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Hiihto

Banner1.jpg

 

Hiihto on mitä mainioin tapa nauttia maisemista. Pohjois-Karjala tarjoaa hiihtäjälle monipuoliset latuverkostot ja upeat maisemat.  Kontiolahden ampumahiihtostadionin jäähdytetylle ladulle pääsee hiihtämään jo lokakuussa. Ensilumen tultua avataan myös Kolilla ensilumen latu, ja siitäpä pian hiihtokausi kääntyykin talveksi.  


hiihtelyä pellolla3.JPGHieno hiihtovaellus perinteisen hiihdon ja hyvän ruoan ystäville 

Tervetuloa hiihtämään puhtaille hangille, nauttimaan kevätauringosta ja majatalojen leppoisasta tunnelmasta. Perinteinen hiihtolatu kulkee Valtimon Puukarista Nurmekseen vaihtelevassa maastossa metsissä ja järven jäällä. Hiihtoretken päivämatkat ovat 15-30 km omaan tahtiin leppoisasti hiihdellen majatalosta majataloon. Majataloissa tarjotaan aitoa ja herkullista Karelia á la carte lähiruokaa. Hiihtovaelluksella pääset mm. maistamaan erilaisia karjalaisia piirakoita.

Perinteisen tyylin ladut ovat moottorikelkalla hoidettuja perinteisen hiihtotyylin luontolatuja. Vaadittava kunto: Kuntoa mukavaan menoon, hiihtoa enimmillään noin 30 km päivässä.

Huom! Tarjous yhdistyksille ja pienille porukoille
Porukankerääjälle hiihtovaellus maksutta, jos hän kerää 8 hiihtäjän ryhmän. Eli mainio talvilomaretki vaikkapa neljälle pariskunnalle!

Vaellukset 2017: 16.-20.2.2017 | 16.-20.3.2017
Hinta: 620€ / hlö / 4 vrk, 5 päivää tai voit hiihtää lyhyemmän vaelluksen 155 € / hlö / vrk.

>> Lue lisää
 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu