Tuu sie Rääkkylään!

Rääkkylä on vireä kunta, joka on tunnettu etenkin kauniista vesistöistään ja kansanmusiikista. Alue on lomamökkiläisen, luonnonystävän ja veneilijän lomapaikka. Rääkkylässä voit viettää aktiivisen loman, kulttuuria ja hemmottelua unohtamatta!

Rääkkylän kesään kuuluu vierailu Paksuniemessä, joka palvelee asiakkaita päivittäin vapusta syyskuun loppuun. Paksuniemi tarjoaa ravintola-, kahvila-, majoitus- ja satamapalveluita lähellä Rääkkylän keskustaa.

Paksuniemessä sijaitsee myös Niemisbygård Oy:n myymälä Kielletty Hedelmä. Niemishovin tilaviinejä ja siidereitä valmistetaan nykyisin Meijerirakennuksen konesalissa ja samassa rakennuksessa on myös myymälä.

Kihaus-toimiston yhteydessä sijaitseva ihastuttava Onnen Kauppa. Käsitöitä: neuleita, kudonnaisia, taidetekstiilejä, puutuotteita, nahkatuotteita, elintarvikkeita (myös luomu), kirjoja ja CD-levyjä, Kihaus-tuotteita.

Uniikki vierailukohde Rääkkylässä on Karjalanruusu M. Halosen kukkapelto, joka on lähes hehtaarin kokoinen leikko- ja kuivakukkaviljelmä.

Matkailijoita palvelee myös Koivuniemi Rääkkylän keskustan läheisyydessä. Koivuniemessä on tarjolla mm. luontaishoitoja ja mosaiikkitaidetta.

Rääkkylään on helppo tulla, joko linja-autolla tai omalla autolla. Matkaa Helsinkiin on noin 400 kilometriä. Lähin lentokenttä sijaitsee 60 km päässä Joensuussa.

Perustettu1874
Rääkkyläläisiä2250
Matkaa Joensuuhun60 km