Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Pielisen kierto - Pielisen Karjalan parhaimmat palat

Käyntikohteet Pielisen kierroksella

 NURMES 
Karjalaisuuden ja koivujen kaupunki toivottaa vieraat tervetulleeksi Ylä-karjalaan. Pielisen kierroksella majoitutaan Sokos Hotel Bomballa. Bomban talo vaalii paitsi karjalaista rakennusperinnettä myös karjalaista kulttuuria ja ruokaperinteitä. Bomban talon ravintola on tunnettu karjalaisista herkuistaan, jotka valmistetaan rakkaudella paikallisista raaka-aineista. Alueella voi majoittua persoonallisiin karjalaiskylän hotellihuoneisiin tai modernimpaan kylpylähotelliin. Bombalta on kätevä tehdä päiväretkiä ympäri Pielistä ja palata illaksi takaisin karjalaisten herkkujen ääreen ja nauttimaan kylpylästä.

• LIEKSA  
Pielisen museo on Lieksan kaupunginmuseo, joka on tunnettu laajasta, Suomen toiseksi suurimmasta ulkomuseoalueesta. Museo sijaitsee lähellä Lieksan kaupungin keskustaa, kauniilla historiallisella paikalla Lieksanjoen rannalla. >> Pielisen museo

Paateri, Eva Ryynäsen taiteilijakoti Eva Ryynänen (1915–2001) oli puunveistoon erikoistunut kuvanveistäjä, jonka ateljeekoti sijaitsee Vuonislahdessa, noin 30 kilometrin päässä Lieksan keskustasta. Kauniilla paikalla joen rannalla sijaitseva Paateri käsittää vuonna 1953 valmistuneen persoonallisen asuinrakennuksen, tilavan ateljeen (entinen navetta), jyhkeähirsisen kirkon ja pyöreän galleriakahvilan. Kaikki rakennukset ovat Evan suunnittelemia ja niiden sisällä voi ihailla hänen kätensä jälkiä, veistoksia, reliefejä, sekä ainutlaatuisia rakenteita ja kalusteita. >> Paateri

Autolautta MF Pielinen on Suomen sisävesien suurin autolautta. MF Pielinen liikennöi kesäisin välillä Lieksa-Koli-Lieksa. 
Koe kauniit vaaramaisemat ja Kolin jylhät rinteet Pieliseltä käsin!  >> Autolautan aikataulut

 KOLI 
K
ansallismaisemamme. Kolin ohjelmassa ihaillaan Kolin parhaimmat näkymät Pielisen karjalaan. Opastettu kierros on 1 km pituinen esteetön polku. Mahdollisuus tutustua myös Kolin Luontokeskus Ukkoon ja luontokeskuksen näyttelyihin. 
>> Luontokeskus Ukko

1. Retkipäivä
Klo 15:00 Majoittuminen Bomballe. Majoitus Bomban karjalaiskylässä 2hh.
Klo 18:00 Illallinen Bomban kesäpöydästä.
Omaa aikaa, kylpylä.

*Kesäteatterikaudella mahdollisuus käydä Bomban kesäteatterissa. Teatteriliput voi ostaa ennakkoon tästä.
facelift_painike_osta.png

2. Retkipäivä
Klo 10:30 Pielisen museo, näyttely
Klo 12:00 Eva Ryynäsen taiteilijakoti, Paateri.
- näyttely ja opastus. Kahvit Galleria -kahvilassa.
Klo 15:00 Autolauttamatka Pielisen yli Kolille.
Autolautta Kolilla 16:40
Klo 17:00 Luontokeskus Ukko. Näyttelyt.
Kotimatkalle.Hinta: 135€/hlö.
Hinta sis. Majoitus Bomban karjalaiskylässä 2hh/1 vrk, aamiaiset. 1 x Bomban kesäpöytäruokailu. Retkikohteet: Pielisen museo, näyttely. Paateri, näyttely ja opastus. Kahvit Galleria -kahvilassa, Autolauttamatka Kolille, Luontokeskus Ukko, näyttelyt.

Henkilömäärä: min 2 henkilöä.
Paketti voimassa: 26.6.-20.8.2016

Lisähinnasta: Majoitus Kolilla. Vierailu Valamon luostarissa, jossa nautitaan lounas ja tutustutaan luostariin.

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu