Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Bomba.fi / Sinun lomasi / Majatalosta majataloon retket
Majatalosta majataloon
Rajattu4-vert.jpg

Tervetuloa meille


Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on
aikaa nauttia. Haluamme tehdä retkistä ja lomista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Päätöksissä otetaan huomioon ympäristölle aiheutuvia haittoja. Tällaisia periaatteita ovat esimerkiksi: julkisten kulkuneuvojen käyttö, paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen; sieniretki, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee.

Majatalosta majataloon retkien isäntäväet 

Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti , mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu majataloon: www.puukarinpysakki.fi

Toinen majatalo  Laitalan Lomat sijaitsee Valtimon Karhunpään kylässä. Yritys tunnetaan myös porotilana tarjoten matkailijoille porotilatuotteita kuten poroajelua ja porotilavierailuja. Lisäksi Laitalan Lomat on suosittu juhlien viettopaikka. Tutustu majataloon: www.laitalanlomat.com

Kolmas majatalo on Majatalo Pihlajapuu Nurmeksen Salmenkylässä. Majatalo kuuluu Äksyille Ämmille. Äksyt Ämmät eli Minna Murtonen (ei tosin oikeasti äksy lainkaan.) "Sydäntäni lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teen paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja nautin itsekin luonnossa liikkumisesta."
Tutustu majataloon: www.aksytammat.fi

Neljäs eli vaelluksen viimeinen majatalo on Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady.
Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä sekä kesäisin Kouffi Puodi Bomban karjalaiskylässä. Tutustu majataloon: www.mannikkolanpirtti.com   

Lisäksi hiihtovaellustuotteessa ovat mukana paikallinen kuljetusyrittäjä, hieroja, varustevuokraamo sekä Karelia Expert Matkailupalvelu Oy eli toteutamme todellista pienyrittäjien yritysyhteistyötä.   

 

rauna.1.png

 

Majatalosta majataloon retket on valittu Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2015

Tuotteessa ovat vahvasti mukana paikallisuus ja ympäristöystävällisyys. Ruoka on maukasta, puhdasta ja aitoa. Yrttiretken antimia opitaan käyttämään ruoanlaitossa, hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon. Matkailija oppii esimerkiksi leipomaan karjalanpiirakoita. Majataloissa, kodinomaisissa kohteissa, matkailija kokee arjen elämyksiä. Elämys jatkuu kotiin viemisten myötä.  Jakelukanavat ovat harkittuja. Neljän yrittäjän yhteistyö on mallikasta, arviointiryhmä toteaa.

Lue lisää: Lehdistötiedote

vaakaviiva_ nurmes.png

Majatalosta majataloon tuoteperhe
Majatalosta majataloon pyörävaellus 2016
MAJATALOSTA MAJATALOON MELOEN JA PYÖRÄILLEN 2016
MAJATALOSTA MAJATALOON RUOKAMATKA 2016
MAJATALOSTA MAJATALOON YRTTIVAELLUS 2016
Hiihtovaellus majatalosta majataloon 2017
 Majatalosta majataloon hiihtovaellus 2017
Majatalosta majataloon vaellus – Kylästä kylään - Tarinoista tarinoihin
Videot

 

 

 

Grüne Woche, Berliini 15.-24.1.2016 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu