Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Bomba.fi / Ruokaa ja juomaa / Karelia à la Carte
Aitoja makuja - Karelia à la Carte

Karelia a la carte.JPG

Karelia à la carte on pohjoiskarjalaisten ravintoloiden, matkailu- ja elintarvikealan yritysten verkosto. Ainutlaatuisessa ruokamatkailuverkostossa on yli 70 yritystä ympäri maakuntaa. Karelia à la carte -ruokapöydässä tuoksuvat mureaksi haudutetun villisian, lampaan ja karjalanpaistin aromit, muikut ja muut järvikalat, siitake- ja metsäsienet, kasvikset monessa muodossa, uunissa haudutetut hunajaiset juurekset ja suussa sulavat perinneleivonnaiset kuten karjalanpiirakat, sultsinat, kukkoset, pyöröt, vatruskat.

Karelia à la carte arvot ovat karjalaisuus, paikallisuus, omaleimaisuus, vieraanvaraisuus ja luonto. Tervetuloa karjalaisen kulinarismin pariin!

Bomba.fi - Karelia á la carte yritykset
Männikkölän Pirtti
Majatalo Pihlajapuu
Laitalan lomat
Break Sokos Hotel Bomba

Maankuuluja karjalanpiirakoita voit tilata myös netistä!
Männikkölän Pirtin käsinleivotut karjalanpiirakat saat kotiovellesi
tuoreina ja vaivattomasti    >> Tutustu 

Bomba Nurmes-horz ravintola ruoka.jpg

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu