Majatalo Pihlajapuu
Äksyjen Ämmien majatalo Pihlajapuu sijaitsee Nurmeksen kaupungin Salmenkylässä.
Matkaa kaupungin keskustasta Pihlajapuuhun on noin 20 kilometriä.

Pihlajapuu tarjoaa majatalomajoitusta ryhmille. Majatalo on myös ihanteellinen paikka järjestää häitä, suku- ja luokkakokouksia, syntymäpäiväjuhlia, lomia, koulutustilaisuuksia, illanviettoja, yritysten ja yhdistysten ulkoilupäiviä, saunailtoja, hirvipeijaisia ja pikkujouluja.

Majatalon naapurissa on tilava Nurmeksen kaupungin omistama urheilusali. Voit vuokrata salin vaikka urheiluleiriä tai isompaa juhlatilaisuuttasi varten. Ruokailut ja yöpymiset voi tilalta majatalostamme. Salissa on mukava kokouksen tai koulutuksen lomassa käydä verryttelemässä; pelaamassa vaikka lentopalloa tai sählyä. Salia voi käyttää myös erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmatilana.

Suunnittelemme mielellämme ryhmällesi myös mukavaa ilta- tai oheisohjelmaa.
Voit valita vaikkapa kyykkää, mölkkyä, jousiammuntaa, sauvakävelyä, melontaa, pyöräilyä, lumikenkäilyä
tai hiihtoa sekä tietysti myös saunomista. Majatalon läheisyydestä pääsee mm. moottorikelkkareitille sekä majatalosta majataloon hiihtovaellusladulle.

Läheisen Viemenjärven toisella puolella, noin kilometrin päässä Pihlajapuusta on Minnan savusauna, joka tarjoaa makeat löylyt ryhmällesi. Savusaunaan kuljemme kesällä kanooteilla ja talvella lumikengillä järven poikki. Savusaunan vieressä olevassa kodassa järjestyvät erilaiset nuotioruokailut ja illanistujaiset.

Pihlajapuu
•10 makuuhuonetta, yhteensä 16 vuodepaikkaa
•viihtyisä olohuone
•ruokasali
•oleskelutilat yläkerrassa ja verannalla
•puulämmitteinen sauna
•saunakuisti ja takka