Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Bomba.fi / Majoitus Bomba.fi / Majatalo Pihlajapuu
Majatalo Pihlajapuu

Pihlajapuu sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnan pohjoisosissa, Nurmeksen kaupungin Salmenkylässä. Matkaa kaupungin keskustasta Pihlajapuuhun on noin 20 kilometriä.

Pihlajapuussa voi toiveittenne mukaisesti järjestää häitä,
suku- ja luokkakokouksia, syntymäpäiväjuhlia, lomia, koulutustilaisuuksia, illanviettoja, yritysten ja yhdistysten ulkoilupäiviä, saunailtoja, hirvipeijaisia ja pikkujouluja.

Aivan majatalomme läheisyydessä on tilava urheilusali.
Voit vuokrata salin urheiluleiriäsi varten ja tilata ruokailut ja yöpymiset majatalostamme. Salissa on mukava kokouksen tai koulutuksen lomassa käydä verryttelemässä; pelaamassa vaikka lentopalloa tai sählyä. Salia voi käyttää myös erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmatilana.

Suunnittelemme mielellämme ryhmällesi mukavaa ilta- tai oheisohjelmaa. Voit valita vaikkapa kyykkää, mölkkyä, jousiammuntaa, sauvakävelyä, melontaa, pyöräilyä, lumikenkäilyä tai hiihtoa sekä tietysti myös saunomista. Majatalon läheisyydestä pääsee mm. merkatulle moottorikelkkareitille sekä Punaisen Langan hiihtovaellusladulle.

Viemenjärven toisella puolella, noin kilometrin päässä Pihlajapuusta on savusauna, joka tarjoaa makeat löylyt ryhmällesi. Savusaunaan kuljemme kesällä kanooteilla ja talvella lumikengillä järven poikki. Savusaunan vieressä olevassa kodassa järjestyvät tilauksesta erilaiset nuotioruokailut

Pihlajapuussa on A-oikeudet.
Olemme avoinna  tilauksesta!

Hinnat: Bed&Breakfast 45 €/hlö/vrk, täysihoito 72 €/hlö/vrk

Majatalossamme on 
10 makuuhuonetta, yhteensä 15 vuodepaikkaa
viihtyisä iso olohuone
ruokasali
oleskelutilat yläkerrassa ja verannalla
puulämmitteinen sauna
saunakuisti ja takka

Majoitushinnat koko majatalolle 250 € / vrk
Hinta sis. majoituksen

Varaukset ja lisätiedot  

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Kauppatori 3, 75500 NURMES
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi

 

 

 
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu