Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Bomba.fi / Majoitus Bomba.fi / Haikolan Talo
Haikolan Talo

 capture-20120502-100232.pngtalo.jpg

 

Haikolan talon ydin on hirsiseinäinen pirtti, jonka vanhimmat osat ovat Haikola nurmes.jpg1700-luvulta. Pirtti toimii kurssi-, kokous- ja juhlatilana. Siihen liittyy uudempi keittiö- ja tarjoiluosa sekä ulkoterassi. Ruokailijoita sopii sisätiloihin 50–80. Pirtti on pöytiä ja tuoleja sijoittelemalla muunneltavissa erilaisiin tarkoituksiin. Käytettävissä on myös piano ja siirrettävä alttari.

Aitat
Pihapiirissä on viisihuoneinen aittarakennus. Jokaisessa aitassa on
neljä vuodepaikkaa. Varustus: keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja jääkaappi. Kuudes aitta on yhteinen huoltotila, jossa on WC, suihku ja

keittiönurkkaus.

Haikolan Talo, 9 km Nurmeksesta

Hinta: 25 €/aitta/vrk/ yksi hlö  - lisähenkilöt 5 €/vrk

Asuntoautopaikka 15 €/vrk
Liinavaatteet 10 €

Sauna sijaitsee Haikolan pohjakerroksessa vaaran puolella.
- kaksi WC:tä sekä suihku.
Saunamaksu 20 €/tunti *

Kota
Vaaralla kiertää noin puolentoista kilometrin pituinen Toivonpolku, jolta avautuu näkymä Pieliselle. Vaaran rinteessä on käytettävissä kota.

 

Varaukset: Karelia Expert Matkailupalvelu Oy | Puh.050 336 0707 | nurmes@visitkarelia.fi

vaakaviiva_ nurmes.png

Haikolan Talon tapahtumia

Su 7.5.2017 klo 14 Haikolassa julkistetaan Lahja Sarkkisen uutuuskirja ”Naisena kirkossa – kutsuttuna ihmisten vierelle”.
La 17.6.2017 ”Rakastu suviyöhön” -tapahtuma Haikolassa klo 20 alkaen. Luonnonkukkaretkelle vie Marja-Liisa Rönkkö. Lintujen laulusta lumoudutaan Hannu Lehtorannan johdolla. Illan ja yön juontaa valtimolainen kirjailija Pepi Reinikainen. Lopuksi tarjoilua Haikolan terassilla.
Pe 23.6.2017 Juhannusjuhla klo 20 alkaen. Valokuvaaja Matti Häkkinen näyttää luontokuvia äitinsä, toveriliittolaisen Vuokko Häkkisen muistoksi. Markku Antikainen laulaa kesäisiä luontolauluja ja Riitta Tiensuu lausuu runoja. Kokko sytytetään klo 22 ja Pirtin Pappi Virpi Soveri pitää Hiljaisuuden messun klo 23.
Ke 28.6. 2017 Suomi 100 vuotta -konsertissa yhteislauluina ja sooloesityksinä suomalaisten säveltäjien kansanlauluja ja hengellisiä lauluja. Mukana joulukonserteista tutut Armas Palm ja Nando. Kahvitarjoilu.
Ka 1.–su 9.7. Kesäakatemian konsertit. Katso tarkempi ohjelma osoitteessa http://www.nurmesmusicacademy.fi Haikolassa ke 5.7.2017 klo 14 Pirttikonsertti. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu ja to 6.7.2017 klo 13 runoja ja musiikkia.
Su 20.8.2017 klo 19 Nurmeksen kirkossa Jorma Hynninen ja Esa Ruuttunen esiintyvät ja laulattavat Reformaation juhlavuoden virsiveisuuillassa.
Pe 6.–su 8.10.2017 Hiljaisen rukousmaalauksen retriitissä ohjaajina Marja-Leena Virolainen, Kaija Kokkonen ja taideterapeutti Heide Hillebrecht. Majoitus aitoissa ja Hyvärilässä.


Komea näköala Pohjois-Pieliselle!
Kohtavaaran luonto- ja historiapolun näköalatornilla jo 1 000 kävijää!
Lähtö Haikolan talon parkkipaikalta, pituus 1 700 m, nousua 80 m.
Tarjoilun voi tilata Haikolan taloon, puh. 013 430120.

Haikola, Opistontie 7, Kohtavaara, on hyvä juhlapaikkakin.
www.haikolantalo.fi


Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu