Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Bomba.fi / Majoitus Bomba.fi / Bomba-Actionin lomamökit
Bomba-Actionin lomamökit

Bomba-Actionin lomamökit sijaitsevat Nurmeksen Kynsiniemellä kauniin Pielisen rannalla!

Tule rentoutumaan hyvin varustelluille mökeillemme ja nauti luonnon rauhasta.
Siimeksen lomamökki

Lomamökit Nurmes.jpgsiimes.jpgsiimeksen mökki.jpg

Siimeksen lomamökki on varattu elokuun 2016 loppuun saakka.

Majoitustilat
Majoitusta 4-6:lle henkilölle ja piha-aitassa lisämajoitustilaa 8-10:lle henkilölle. Huoneistoala on 67 m² ja terassin ala on 15 m². Aitan kerrosala on 33 m².

Varustus
Sähkösauna sisällä, sisä wc, jääkaappi jossa reilu pakastin, sähkölämmitys, tv, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, radio, suihku ja kylpyhuone, takka/ leivinuuni, astianpesukone, lämminvesi, sähköliesi, pyykinpesukone, soutuvene, kaasugrilli, savustuspönttö. Rantasauna aivan järven rannalle ja aittarakennus, jossa on lisää makuutiloja 10 henkilölle.

Aktiviteetit
Kalastusta ja veneilyä Pielisellä, pyöräilyä, marjastusta, golfia (Pielis-golfiin noin 16 km asunnosta) talvella moottorikelkka- ja kesällä vesijetti vuokrausta ja safareita Bomba-Actionilta n. 15 km asunnolta, luontoa, ratsastusta, kulttuuria, hiihtoa, retkeilyä, sienestystä, kirjolohen kalastusta ym.

Hinnat alkaen:
Hinta: 125 € /vrk
Hinta: 750€ /viikko
Liinavaatteet10€/hlö.
Soutuvene sisältyy hintaan
Loppusiivous 100 €
- lemmikkieläimiä

 

anigif.2.gif

Sininen mökki

sininen.jpgsininen2.jpgsininenmökki.jpg

Tunnelmallinen sininen mökki Nurmeksessa Pielisen rannalla. Alun perin mökki on rakennettu 60-luvulla, ja 2013 mökissä on tehty täysi remontti. Kesämökissä on yksi iso huone, pihassa rantasauna, aitta, grillipaikka ja puu-wc. Mökissä on sähköt, mutta juomavesi pitää tuoda mukanaan. Saunaan vesi kannetaan järvestä, joka on aivan mökin vieressä. Mökissä ei ole myöskään lavuaaria, ja astiat pestään järvessä. Pihapiiriin kuuluu myös pieni aitta, jossa on makuutilat max. 2 henkilölle. Sisällä mökissä on makuutilaa neljälle henkilölle. Mökki on rakennettu ison kallion päälle, joka jatkuu veteen. Takapihalla on kaunis nurmikkoalue.

Ranta-alue
Kaunis sininen Pielinen avautuu oven edestä suoraan silmiesi eteen. Rannalla on jonkun verran kiviä, joita pitää lapsiperheen hieman varoa ja ranta on hiekka/savi ranta. Ranta on uimakelpoinen. Rannassa on ponttoonilaituri portailla. Pihassa on myös pieni hiekkalaatikko lapsille.

Varustus
Puu-wc eli ulkovessa, jääkaappi jossa pieni pakastinlokero, patterit sisällä, tv, vedenkeitin, kahvinkeitin, radio, pieni pöytämallinen sähköliesi ja siinä pieni uuni, soutuvene, kaasugrilli ja rantasauna jossa puulla lämmitettävä kiuas.

Vuodepaikat
Sisällä 4 henkilöä, 2 henkilöä piha-aittaan.
Pinta-ala
Huoneistoala on noin 34m² ja terassi 15 m²

Aktiviteetit
Kalastusta ja veneilyä Pielisellä, pyöräilyä, marjastusta, golfia (Pielis-golfiin noin 16 km asunnosta) vesijetti vuokrausta tai safareita Bomba Actionilta n. 15 km asunnolta, luontoa, ratsastusta, kulttuuria, retkeilyä, sienestystä, kirjolohen kalastusta ym.

Hinnat alkaen:
Hinta: 500 €/ viikko
Juhannusviikko 600 €, 15. - 21.6. ( vaihtopäivä 21.6 sunnuntai)
Liinavaatteet 10 €
Soutuvene sisältyy hintaan
Loppusiivous 100 €
Lemmikit sallittu.

Varaukset
Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Kauppatori 3, 75500 NURMES
Puh.050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu