Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Tervetuloa Bomballe

ikoni_info.png  Olemme aloittaneet Break Sokos Hotel
  Bomballa mittavat investoinnit. Samalla
  kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme. Bomban kylpylän allasosasto saunoineen ja kuntosali ovat suljettuina 1.8.2016 lähtien.


Kylpylän remontin aikana palvelemme kuitenkin kattavasti mm. majoitus-, kokous- ja ravintolatoiminnan osalta.

 

ikoni_info.png

  Break Sokos Hotel Bomba
  Bomba on monipuolinen matkailukeskus kauniin    Pielisen rannalla, Pohjois-Karjalassa. Bombalta   löydät kaikki palvelut läheltä toisiaan. Alueella on tarjolla monenlaista majoitusta ja ravintolapalveluita, mutta myös paljon tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. 

Hyvää yötä!
Bomballa majoitutte mukavasti kylpylähotellissa tai karjalaiskylän hirsirivitaloissa. Lisäksi alueella on muutamia tilavampia lomahuoneistoja.

Bomban talo
Bomban talo on matkailualueen sydän ja nähtävyys jo itsessäänkin. Bomban talo vaalii paitsi karjalaista rakennusperinnettä myös karjalaista kulttuuria ja ruokaperinteitä. Bomban talon 300-paikkainen ravintola on tunnettu karjalaisista herkuistaan, jotka valmistetaan rakkaudella ja paikallisista raaka-aineista. Bomban talon ympärillä on karjalainen kylä sekä muita näkemisenarvoisia hirsirakennuksia, kuten ortodoksinen rukoushuone. Bomban talon historiaan kannattaa tutustua oppaan johdolla. Bomban talon historiaa ja nykypäivää -opastus kestää 1 h.

Opasvaraukset:
Karelia Expert Matkailupalvelu Nurmes
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi

Harrastuksia
Bomban alueella voit harrastaa monenlaista. Aivan kylpylähotellin pihasta lähtevät lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut sekä retkiluistelureitit. Piha-alueelta löydät minigolf- ja fribeegolf-radat, rantalentopallokentän, polkuveneet ja lasten leikkipuiston. Opastetuilla retkillä pääset kokemaan huikaisevia elämyksiä tai voit myös vuokrata välineitä ja menopelejä omatoimiseen vapaa-ajan viettoon. Aivan lähellä sijaitsee myös golf-kenttä sekä monipuolinen PielisAreena kiipeilyseinineen ja palloilukenttineen. Talvisin mahdollisuus myös poro- ja huskyajeluihin. Hotellin viikko-ohjelmassa on tekemistä koko perheelle ympäri vuoden.

Lähellä luontoa

Pohjoiskarjalainen maisema vaaroineen ja puhtaine vesineen herättelee aisteja. Pielinen tarjoaa upeat mahdollisuudet kalastamiseen ja souteluun. Lähiympäristöstä löytyy useita retkeily- ja virkistysalueita sekä hienoja erämaa-alueita ja kansallispuistoja. Retkelle voit lähteä omatoimisesti tai ammattioppaan kanssa.


 
 
 
Bomban alue

  ikoni_info.pngBomban karjalaiskylä on ainutlaatuinen
  kokonaisuus karjalaista rakennuskulttuuria ja 
  perinnettä. Karjalaiskylän kodikkaat huoneet sijoittuvat kylämäisesti Bomban talon ympärille, vain kivenheiton päähän kylpylästä. Karjalaiskylässä on kaikkiaan 50 huonetta, joista osa yhdistettäviä combi-huoneita. Suurimmassa osassa huoneita, sekä hotellissa että karjalaiskylässä, on mahdollisuus lisävuoteisiin.

Alueen keskus on upea Karjalainen Bomban talo. Talon palveluihin kuuluvat Bomban ravintola, oluttupa ja kesäterassi sekä matkamuistomyymälä Bomban Puodi. Bomban karjalaiskylässä sijaitsevat persoonalliset hirsiset rivitalot, joissa karjalaiskylän hotellihuoneet ovat. Alueen toinen komea hirsirakennus on Kalevan Hovi, joka toimii kokous-, näyttely- ja juhlatilana. Kalevanhovin alakerrassa on toimii Bomba-Actionin ohjelmapalveluyritys.

Kesäisin aluella toimivat myös kesätori Jarmanka, Bomban pyhien Sergei ja Herman Valamolaisen tsasouna sekä Bomban kesäteatteri. Bomban tsasouna on avoinna

 

   ikoni_info.pngBomban kylpylähotelli sijaitsee aivan 
   Pielisen rannassa. Kaunis kylpylähotelli
   rakennus valmistui 1991 ja hotellin laajennusosa 2008. Kylpylähotellissa on 60 modernia, ilmastoitua huonetta.

Kylpylän remontin aikana palvelemme kuitenkin kattavasti mm. majoitus-, kokous- ja ravintolatoiminnan osalta.

 

BOMBAN KESÄN AUKIOLOAJAT

Vastaanotto
Ma-Su 7.00 – 22.00
Yöpäivystys: Ma - Pe 22.00 – 5.30, La – Su 22.00 – 6.30

Trattoria Pielinen 23.6.-26.8.
(keittiö suluissa)

Ma – Pe 16.00 – 24.00 (23.30)
La 12.00 – 24.00 (23.30)
Su 12.00 – 23.00 (22.30)

Ravintola Bomba 23.6.- 24.8.
Ma – Su  12.00 – 22.00 (21.30)

Oluttupa  23.6. – 5.8.
(Bomban talon 2. krs)

Ti – La  18.00 – 24.00
Karaoke-mahdollisuus päivittäin

Bomban kesätori 23.6. – 5.8.
Kahvio ma – su 11.00 – 17.00

- Kesätorilla paikallisia käsityömyyjiä päivittäin.
Heinäkuussa torstaisin (6.7.,13.7.,20.7.,27.7.) toiminnalliset kerätorstait, jolloin tori auki klo 19 saakka

Yhteystiedot

BREAK SOKOS HOTEL BOMBA | VASTAANOTTO
Kylpylähotelli 
Tuulentie 10, 75500 Nurmes
Puh. 010 783 0251
Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min

Aluekartta
Aluekartta
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu