Musiikkiteatteria Joensuussa

Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää kolmen sodan varjossa 1910-luvun lopulta aina 1950-luvulle asti. Vera, Maire ja Raija Valtonen olivat norjalais-suomalaisen äidin ruotsinkielisiä tyttäriä, jotka syntyivät Venäjällä, kasvoivat kansainvälisessä Kotkassa, esiintyivät niin Helsingin filmistudioilla kuin jatkosodan viihdytysjoukoissakin ja päätyivät natsi-Saksan propagandakiertueelle kiertämään Eurooppaa. Siinä sivussa he tutustuivat aikansa tunnetuimpiin viihdetaiteilijoihin, kokivat seikkailuja ja perustivat perheen, uskoivat, kärsivät ja rakastivat, pakkasivat taas laukkunsa ja lähtivät yhä uudelleen valloittamaan maailmaa. Heidän valintojaan leimasivat rohkeus, kunnianhimo ja peloton heittäytyminen.

Harmony Sisters on kuin Suomi-neito: kosmopoliitti, joka naamioitui sinivalkoiseksi. Elina Snickerin kirjoittama Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää kolmen sodan varjossa 1910-luvun lopulta aina 1950-luvulle asti. Esityksessä kuullaan monia Harmony Sistersin rakastetuimpia tulkintoja kuten Josef, Josef, Pieni sydän ja Kodin kynttilät. Se on kertomus kolmesta sisaresta, jotka valloittivat laulullaan koko Euroopan ja siinä sivussa suomalaisten sydämet.

Rooleissa: Maria Sarkkinen, Mirva Kuivalainen, Suvi-Maaria Virta, Anna Ojanne, Hans Stigzelius, Minna Maaria Virtanen, Petteri Rantatalo ja Petri Tiainen

Käsikirjoitus:  Elina Snicker
Ohjaus: Aino Kivi
Koreografia: Ari Numminen
Musiikin johto: Petri Tiainen
Lavastussuunnittelu: Iris Routa
Pukusuunnittelu: Katri Tuukkanen

Esityksen kesto n. 2 h 45 min. sis. väliaika

Lippujen hinnat:
30 € perushinta
28 € eläkeläiset
16 € lapset, opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet ja työttömät

Esitysajat: 22.9.2017-20.1.2018 

Katso lisää Joensuun kaupunginteatterin verkkosivuilta.